nik Δημοσιεύτηκε October 2, 2017 at 02:49 μμ Δημοσιεύτηκε October 2, 2017 at 02:49 μμ Πλέον με τον ν.4442/16 βγαίνουν οι άδειες για ΚΥΕ εντός τουριστικών καταλυμάτων. Καλούμαι τώρα εγώ για παράδειγμα να βγάλω άδεια μικρού καφέ - μπαρ εντός ξεονοδοχείου σε ένα τμήμα του ισογείου του. Το ξενοδοχείο έχει κανονικά άδεια πολεοδομική και ΕΟΤ κτλ. Απλά αποφάσισαν να προσθέσουν ένα καφέ μπαρ σε μια γωνιά του ισογέιου και θέλει άδεια με τον ν.4442/16. Το θέμα μου τώρα είναι το εξής. Η άδεια σαν κάθε άδεια ΚΥΕ θέλει Β.Χ.Κ.Χ και τεκμηρίωση της νομιμότητας του χώρου. Εγώ ελέγχω για αυθαιρεσίες ολόκληρο το ισόγειο ? Ή ακόμη χειρότερα ολόκληρο το ξενοδοχείο ?! Θέλω να πω, μέχρι τώρα όταν βγάζαμε απλές άδειες ΚΥΕ ελέγχαμε τους χώρους που αφορούσαν το ΚΥΕ π.χ. αν υπάρχει ένα αυθαίρετο πατάρι. Τώρα που έχουμε ΚΥΕ εντός άλλου χώρου τι ελέγχουμε ? Γιατί το ξενοοδοχείο έχει μικροαυθαιρεσίες από εδώ και από εκεί που δεν αφορούν όμως το τμήμα που θα γίνει το μπαρ. Π.χ. έχουν φτιάξει αυθαίρετο χώρο στον ακάλυπτο ή έχουν κλείσει κάποιο φωταγωγό. Εμένα με αφορούν αυτά ?
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε October 3, 2017 at 02:25 μμ Δημοσιεύτηκε October 3, 2017 at 02:25 μμ (edited) nik προσωπικά θα επισήμανα ρητά ότι η βεβαίωση αφορά "τον απεικονιζόμενο στο παρόν σχέδιο χώρο" και θα την έδινα (αλλιώς πρέπει να κάνεις ερώτημα στην ΥΔΟΜ η ΥΔΟΜ στην Απ/νη Δ/κση κ.ο.κ και να περιμένεις κανένα 6μηνο!) υ.γ στο κάτω - κάτω κατά το γράμμα του Ν αν ήθελαν η βεβαίωση να αφορά ή το κτίριο ή την αυτοτελή ιδιοκτησία αλλιώς θα ήταν γραμμένη η διάταξη Edited October 3, 2017 at 02:36 μμ by ΚΑΝΑ 1
nik Δημοσιεύτηκε October 4, 2017 at 11:09 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε October 4, 2017 at 11:09 πμ Ναι αυτό θα κάνω λογικά.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα