ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2017 Καλημέρα θέλω να ζητήσω την γνώμη σας για ένα θέμα που μου έχει προκύψει Σε οικόπεδο εντός οικισμού εμβ. 700μ2 με κανόνα αρτιότητας 300μ2 θέλει ο ιδιοκτήτης να κάνει κατάτμηση σε δύο νέα οικόπεδα άρτια κατά κανόνα. Εντός του οικοπέδου υπάρχουν νόμιμα και αυθαίρετα κτίσματα συνολικού εμβ. 300μ2 τα οποία βρίσκονται στην μία πλευρά του οικοπέδου. Με την κατάτμηση δημιουργούνται νεά οικόπεδα με σ.δ. 240μ2 (οικισμός κάτω των 2000 κατοίκων). Είναι νόμμη μια τέτοια κατάτμηση δηλαδή να δημιουργηθούν 2 οικόπεδα που στο ένα θα έχει κτίσματα > 240μ2 που θα είναι η νέα επιτρεπόμενη δόμηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2017 Εφόσον η επιφάνεια των κτισμάτων θα είναι μεγαλύτερη από την επιτρεπόμενη, όχι Ας κάνει σύσταση κατακορύφων (καθέτων) ιδιοκτησιών, ή κατάτμηση κατά τρόπο νόμιμο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2017 Εφόσον η επιφάνεια των κτισμάτων θα είναι μεγαλύτερη από την επιτρεπόμενη, όχι Ας κάνει σύσταση κατακορύφων (καθέτων) ιδιοκτησιών, ή κατάτμηση κατά τρόπο νόμιμο [αφου προηγουμενως νομιμοποιησει τα αυθαιρετα.] Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2017 εξυπακούεται..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2017 Πέραν των πολύ ορθά προτεινόμενων ακόμη και να μπορούσες να τα κατατμήσεις θα έπρεπε να ελέγξεις και τις αποστάσεις από τα νέα όρια δηλ σε τέτοιες περιπτώσεις ελέγχεις αν τηρούνται στα νέα κάλυψη -δόμηση-αποστάσεις κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2017 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2017 Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας. Με καλύψατε με τις απόψεις σας, και εγώ αυτή την άποψη έχω απλά δεν μου είχε ξανατύχει τέτοια περίπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα