Icecut Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2006 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2006 Μου ζητήθηκε μια τέτοια μελέτη για διάθεση αποχέτευσης απο μια εγκατάσταση ιχθυοκαλλιέργειας.Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ή μπορει να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο θα του ήμουν ευγνώμων.Το μόνο που ξέρω είναι οτι η μελέτη αυτή κατατείθετε στο υγιειονομικό,ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaXoYs Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2006 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2006 Ρίξε μια ματιά εδώ : http://www.ggb.gr/licensing/Documents/Waste.doc ή πιό γενικά http://www.ggb.gr/licensing/html/wastelic.html Ένα χρήσιμο γενικά site είναι αυτό : http://www.ggb.gr/licensing/html/licensing.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Icecut Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2006 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2006 Zaxoys ευχαριστώ πολύ,θα ξεκινήσω το ψάξιμο,αν παρόλα αυτά βρεθεί κάποιο πρότυπο ώστε να μπορω να γίνω πιο συγκεκριμένος στο ψάξιμο μου θα ήτανε πολύ καλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaralampos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 Zaxoys και εγώ έχω μια τέτοια περίπτωση μελέτης διάθεσης λυμάτων ενός ιχθυοτροφείου, το οποίο δεν βρίσκεται μέσα στην θάλασσα αλλά επικοινωνεί με κανάλι. σε αυτήν την περίπτωση πραγματοποιείται μελέτη λυμάτων , αλλά στην διεύθυνση υγείας της νομαρχίας δεν πήρα απαντήσεις. σε αυτά τα site που παραθέτεις πιο πάνω δεν μπορώ να μπω......δεν ξέρω γιατί. αν έχεις κάτι άλλο που θα μπορούσε να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα. σε ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
melios Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 Zaxoys και εγώ έχω μια τέτοια περίπτωση μελέτης διάθεσης λυμάτων ενός ιχθυοτροφείου, το οποίο δεν βρίσκεται μέσα στην θάλασσα αλλά επικοινωνεί με κανάλι. σε αυτήν την περίπτωση πραγματοποιείται μελέτη λυμάτων , αλλά στην διεύθυνση υγείας της νομαρχίας δεν πήρα απαντήσεις. σε αυτά τα site που παραθέτεις πιο πάνω δεν μπορώ να μπω......δεν ξέρω γιατί. αν έχεις κάτι άλλο που θα μπορούσε να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα. σε ευχαριστώ παιδια υπαρχει η εγκυκλιος του υπεχωδε με ΑΠοικ121570/1866 .δημοσιευτηκε στις 12/06/2009 και ειναι διαθεσιμη στο ιντερνετ ελευθερα. εχει τον τιτλο: ρυθμιση θεματων υδατο καλλιεργητικών μοναδων. ισως σας βοηθησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaralampos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 Melios σε ευχαριστώ , μόλις το είδα κ πραγματικά λίγο που το διάβασα είναι πολύ χρήσιμο , πραγματικά. σε ευχαριστώ κ πάλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΑΡΙΛΑΟΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2009 γιατί δεν ανοίγουν τα sites ? Μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτό το μήνυμά σας, πατώντας στο κουμπί edit που βρίσκεται στο κάτω δεξιά τμήμα του πλαισίου. Ετσι μπορείτε να διορθώσετε τα κεφαλαία και να γράψετε με μικρά γράμματα. Για τα sites, το ψάχνουμε CostasV Link to comment Share on other sites More sharing options...
CostasV Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2009 Η γενική γραμματεία βιομηχανίας, φαίνεται ότι κάνει εργασίες στο server της (ggb.gr). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα