nikos36 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2017 Καλημέρα.Σε αγροτεμάχιο 8 στρ. εκτός σχεδίου αλλά χαρακτηρισμένο ως αρτιο και οικοδομήσιμο πια διαδικασία χρειάζεται για παροχή ρεύματος από την ΔΕΗ ώστε να εγκατασταθεί λυόμενη κατοικία (Προκάτ) .πχ για αρχη πρέπει να είναι περιφραγμένα και τα 8 στρ ; Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2017 (edited) ...πια διαδικασία χρειάζεται για παροχή ρεύματος από την ΔΕΗ ώστε να εγκατασταθεί λυόμενη κατοικία (Προκάτ) ... Βγάζεις άδεια δόμησης με την άδεια στην αρχη ζητάς εργοταξιακό και με ολοκλήρωση των εργασιών και παραλαβή του, την τελική σύνδεση. Edited Οκτώβριος 19 , 2017 by Didonis Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvlengnr Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2017 Μα ο εμπορας του προκατ μου ειπε οτι δεν χρειαζεται αδεια και μπορω να παρω ρευμα. Κλασσικα κ αγαπημενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2017 τοτε, να σου βαλει και το ρευμα και μετα τον πληρωνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2017 (edited) ...μπορεί να δίνει προκάτ με φωτοβολταϊκά στη σκεπή (τα πρόστιμα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή ???) Edited Οκτώβριος 20 , 2017 by antloukidis Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos36 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2017 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2017 Τελικά η σειρά εινα όπως την ανέφερε ο Didonis και σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου Οσο για τα υπόλοιπα ειρωνικά σχόλια δεν νομίζω ότι αρμόζουν στο forum..καλύτερα θα ήταν να διαβάζετε την ερώτηση και αν δεν έχετε κάτι ουσιώδη να απατήσετε καλύτερα να μην ασχολείστε… είναι αυτό που λένε καλύτερα να μασάς παρα να μιλάς… Δεν νομίζω να αναφέρθηκα κάπου στο τι μου είπε ο έμπορος. Καλή σας ημέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2017 (edited) Έχουμε να απαντήσουμε πολλά ουσιώδη. Αλλά ας μείνουμε ότι λάβατε την απάντησή σας δωρεάν και συνέπεια της καλής διάθεσης των συμμετεχόντων στη συζήτηση. Οι υποδείξεις ας γίνονται εκεί που υπάρχει αμοιβή και ευθύνη για τις παρεχόμενες πληροφορίες. Κλειδώνει έως να το αναλάβει ο αρμόδιος συντονιστής. yian Edited Οκτώβριος 31 , 2017 by yian 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts