dimitris GM Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2018 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2018 (edited) αν καταλαβα καλά, υπαρχει στην αδεια το υπογειο, πλην σαν ενας ενιαιος χωρος. Στην συνεχεια, σε καθε μεταβιβαση, "εκοβαν" και ενα κοματι..και δεν εκαναν ενημερωση αδειας. Αν ειναι ετσι, πας με διαμερισματωση με 250 ευρω για ολους ή μονον για τον πελατη σου και οι αλλοι πληρωνουν καθε φορα που θελουν... [παντως, ως προς το εμβαδον και την θεση των αποθηκων, δεν μπορει...απο καπου θα προκυπτει... Δεν μπορει να εκαναν συμβολαιο χωρις περιγραφη και -ειδικα- χωρις εμβαδον, αφου επρεπε να βγει η αξια... Εκτος εαν ειναι σε καποιον κανονισμο... Τί θα γραψεις εσυ στην βεβαιωση, ως προς την "ιδιοκτησία" του πελατη σου. Απο πού προκυπτει και η δικη του και των άλλων? Μιλα με τον συμβ/φο] Edited Δεκέμβριος 14 , 2018 by dimitris GM 1
Brasco Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2018 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2018 Τι format αρχείων υποστηρίζει το σύστημα? Μπορώ να κάνω upload zip αρχεία?
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2018 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2018 PDF, multipage TIFF, JPEG, GIF . Αυτά ίσχυαν στο παρελθόν. Δε νομίζω να τα έχουν αλλάξει.
Brasco Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2018 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2018 Όταν ένα αρχείο υπερβαίνει τα 20 MB πως το αντιμετωπίζετε?
Guest Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2018 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2018 1 ώρα πριν, Brasco said: Όταν ένα αρχείο υπερβαίνει τα 20 MB πως το αντιμετωπίζετε? Κατέβασε free το faststone photo resizer και μίκρυνέ το
Brasco Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2018 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2018 1 ώρα πριν, Ευαγγελία Φλώρου said: Κατέβασε free το faststone photo resizer και μίκρυνέ το Το πρόβλημα το έχω με ένα pdf που έχω φτιάξει όπου έχω μαζέψει όλες τις καταστάσεις του ΙΚΑ. Το zipάρω αλλά και πάλι δεν πέφτει κάτω από 20 MB
Brasco Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2018 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2018 Μόλις ανακάλυψα αυτό: https://tools.pdf24.org Δείχνει να δουλεύει πολύ καλά. Η συμπίεση πάλι με πάει πάνω από τα 20 MB, ενώ με αυτό το εργαλείο το σπάω σε δύο αρχεία όπου με συμπίεση πέφτω κάτω από ο όριο. 1
Guest Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2018 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2018 3 ώρες πριν, Brasco said: Το πρόβλημα το έχω με ένα pdf που έχω φτιάξει όπου έχω μαζέψει όλες τις καταστάσεις του ΙΚΑ. Το zipάρω αλλά και πάλι δεν πέφτει κάτω από 20 MB Δεν γνωρίζω. Αυτό που είπα εγώ είναι για φωτο.
Guest Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2018 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2018 3 ώρες πριν, kan62 said: Δοκίμασες αυτό ; Kan62, αυτό είναι free ή αγορασμένο. Βλέπω ότι γράφει pro επάνω, οπότε όποιος θέλει να ζιπάρει pdf, μάλλον θα πρέπει να το αγοράσει
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα