skyclad Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2019 Καλησπέρα, έχω την εξής περίπτωση και θα ηθελα την γνώμη σας σχετικά το αν μπορώ να χρησιμοποιήσω μειωτικό συντελεστή σε κάποια από τις παραβάσεις. Εξοχική κατοικία εκτός σχεδίου εντός οικισμού χωρίς Ο.Α. Η κύρια κατοικία είναι 60τ.μ. & υπάρχει στέγη συνολικά 80τ.μ. η οποία στηρίζεται σε μεταλλικές κολώνες περιμετρικά του κτιρίου. Κάτω από την στέγη, στην όψη του κτιρίου δημιουργείται μια υπερυψωμένη βεράντα καθόλο το μήκος της κατοικίας (ανοικτή στις 3 πλευρες) Επίσης, υπάρχει μια εξωτερική αποθήκη 15τ.μ. στην οποία όμως έχουν τοποθετήσει νεροχύτη και πλακακια και έχουν διαμορφώσει μια βοηθητική κουζίνα. Οι απορίες μου είναι οι εξής: - η βεράντα υπολογίζεται σαν ημιυπαίθριος (ΥΔΥΚ) με μειωτική συντελεστή? -την αποθήκη μπορώ να την περάσω με μειωτικό συντελεστή ή υπάρχει θέμα με τον νεροχύτη? κατα τα λοιπά είναι όντως αποθήκη -την κατασκευή της στέγης την υπολογίζω με αναλυτικό, μαζί με κάποιες άλλες παραβασεις στην αυλή? (στεγαστρα, bbq, πλακοστρώσεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Largy Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2019 39 λεπτά πριν, skyclad said: η βεράντα υπολογίζεται σαν ημιυπαίθριος (ΥΔΥΚ) με μειωτική συντελεστή? Ανοιχτος ηχ με αναλυτικο -την αποθήκη μπορώ να την περάσω με μειωτικό συντελεστή ή υπάρχει θέμα με τον νεροχύτη? κατα τα λοιπά είναι όντως αποθήκη με μειωτικό ή κατηγορια 3 -την κατασκευή της στέγης την υπολογίζω με αναλυτικό, μαζί με κάποιες άλλες παραβασεις στην αυλή? (στεγαστρα, bbq, πλακοστρώσεις) ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
skyclad Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2019 Largy ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas_1986 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2019 (edited) (συγχωνεύτηκε στο παρόν θέμα. Pavlos33) καλησπέρα συνάδελφοι σε μια τακτοποίηση έχω συμπληρώσει αριθμό ορόφων και τύπο στατικού ελέγχου αλλά δεν με αφήνει να ανεβάσω τίποτα.. μου διαφεύγει κάτι? έκανα την δήλωση από την αρχή ξανά και πάλι τα ίδια.. όλες οι άλλες δηλώσεις δεν παρουσιάζουν αυτό το πρόβλημα δεν μου εμφανίζει κάποιο πρόβλημα λάθους ή ελλειψης....απλά δεν γίνεται τίποτα όταν πατάω ανέβασμα ευχαριστώ! Edited Μάρτιος 29 , 2019 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killertomato Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2019 έχει πληρωθεί ποσοστό ανταπόδοσης ΤΕΕ και παράβολο; αν δεν πληρωθεί δεν ανεβαίνει τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
michaniki Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2019 καλησπέρα, έχω εξώστη οροφοδιαμερίσματος που τμήματά του δίπλα στο διαμέρισμα καλύφθηκαν με αλουμινοκατασκευή (με σταθερά κ ανοιγόμενα ανοιγματα )θα μπορούσα να τα ρυθμίσω σαν βοηθητικό χώρο?Είναι σαν κλειστά αίθρια που επικοινωνούν με το διαμέρισμα μεσα απο τα εξωτερικά ανοιγματα του ,πραγματικά έχουν βοηθητική χρήση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κακαλος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2019 Αυθαιρετη αποθηκη στο δωμα παει με ΥΔ και υπερβαση υψους? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2019 Δες μήπως πληροί την κατηγορία 3 ώστε να μην χρεωθεί Υ.Υ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danaikaterina Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2019 Επίσης αν η δήλωση γίνεται στο σύστημα εταιρίας, πρέπει στην ομάδα έργου να υπάρχει και μηχανικός φυσικό πρόσωπο με αντίστοιχο δικαίωμα για να ανεβάσει τα αντίστοιχα αρχεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
dadabook Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2019 (edited) Καλησπερα ,αν καποιος μπορει να μου απαντησει στο παρακατω ερωτημα για ένα θέμα που είναι τρέχον. Σε μια μονοροφη κατοικια με μπαζωμενη υπερυψωση 1,20, αυτη η υπερυψωση στην πραξη εγινε 2,00 μετρα και ξεμπαζωθηκε ωστε να χρησιμοποιειται ως αποθηκη .Ειναι αυτοτελης χωρος χωρις εσωτερικη επαφη με τον οροφο και βρισκεται πανω απο το επιπεδο του εδαφους.Το ελαχιστο υψος που ισχυει στην περιοχη για καθε οροφο ειναι 2,40.Οποτε με αυτο το δεδομενο μπορει αυτος ο χωρος να δηλωθει με μειωτικο συντελεστη στην τακτοποιηση? Edited Απρίλιος 3 , 2019 by dadabook Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα