Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εγώ θα το έβαζα με μειωτικό και τις όποιες εργασίες για αλλαγή χρήσης με αναλυτικό, αφού παραμένει πατάρι εντός του νόμιμου περιγράμματος. 

• Thanks 1
Δημοσιεύτηκε
On 15/4/2021 at 5:29 ΜΜ, anavatis said:

εγώ θα το έβαζα με μειωτικό και τις όποιες εργασίες για αλλαγή χρήσης με αναλυτικό, αφού παραμένει πατάρι εντός του νόμιμου περιγράμματος. 

ήταν Β.Χ. το πατάρι, δεν είχε μετρήσει στη δόμηση για αυτό το καταχωρώ όλο εκ νέου με Υ.Δ. γιατί αναλυτικό?

Δημοσιεύτηκε

Έχει αλλάξει ο αριθμός των απαιτούμενων δικαιολογητικών;

Γιατί σε μια δήλωση κατηγορίας 5 μου βγάζει τικαρισμένα Απαιτείται για πληρότητα μόνο τις 2 υπ.δηλ., άδεια, τεχνική έκθεση, κάτοψη και αμοιβή

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,υπάρχει φύλλο καταγραφής με δηλωμένα (τ.μ.) υπέρβασης  στην δήλωση?μήπως υπάρχουν μόνο λοιπές παραβάσεις?

• Like 1
  • Upvote 2
Δημοσιεύτηκε

To σύστημα του ΤΕΕ στο σημείο των προαπαιτούμενων δικαιολογητικών βγάζει ...μπούρδες!!! Αυτός είναι κι ο λόγος που το ίδιο το ΤΕΕ έχει εγγράφως δηλώσει ότι, "....την ευθύνη κατάθεσης των απαραίτητων δικαιολογητικών έχει ο διαχειριστής μηχανικός κάθε δήλωσης και όχι το ίδιο κ.λπ."!!!

Οπότε συστήνω, αφού μελετήσεις προσεκτικά το Ν.4495/2017 κατόπιν μόνος σου θ' αποφασίσεις ποια είναι τα αναγκαία και απαραίτητα δικαιολογητικά για την εξειδικευμένη περίπτωση που υπαγάγεις σε αυτόν, τα οποία θα συγκεντρώσεις και θα υποβάλλεις. Με άλλα λόγια "γράψε στα παλιά σου τα παπούτσια το νουμεράκι που σου παρουσιάζεται".... και προχώρα!

• Like 2
Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα..... εχω αποθηκη 5,7 τ,μ, σε μπαλκονι ρετιρε εξαοροφης πολυκατοικιας....ουσιαστικα υπηρχε χωρος στο μπαλκονι οπου ειχε δημιουργηθει εσοχη γυρω απο τρεις εξωτερικους τοιχους της πολυκατοικιας και ο ιδιοκτητης απλα το εκλεισε με εναν τοιχο και πορτα. 

Πιστευω οτι δεν παει ως Β.Χ. λογω του οτι δεν ειναι ισογειο ....απλα θα ηθελα και δικη σας γνωμη.

Ευχαριστω

Δημοσιεύτηκε
On 19/4/2021 at 12:27 ΜΜ, Aenor said:

ήταν Β.Χ. το πατάρι, δεν είχε μετρήσει στη δόμηση για αυτό το καταχωρώ όλο εκ νέου με Υ.Δ. γιατί αναλυτικό?

ναι όμως δεν παραμένει εντός νόμιμου όγκου? δεν εφαρμόζουμε διατάξεις οικοδομικού κανονισμού για τα αυθαίρετα...αν είναι εντός του νόμιμου όγκου, θεωρώ ότι μπορεί να πάρει μειωτικό...

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν σε ισόγειο κατάστημα έχει κατασκευασθεί αποθήκη 40τ.μ. που συνδέεται με μία πόρτα εσωτερικά με το κατάστημα, μπορεί να πάει με μειωτικό συντελεστή?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.