ppal Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2023 Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το σύστημα αυθαιρέτων. Μέχρι στιγμής δεν μπορώ να ανεβασω τα δικαιολογητικά. Πρέπει πρώτα να κάνω υποβολή δήλωσης και μετά να μπορώ να τα ανεβάσω η έχω κάνει κάποιο λάθος; Έχω βάλει αριθμό ορόφων και τεχνική έκθεση για στατικό έλεγχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2023 Στην υπαγωγή θα μπορείς να ανεβάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppal Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2023 Πρέπει πρώτα να γίνει και η πληρωμή ή αυτό δεν μας περιορίζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKARADI Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2023 Συνάδελφοι σε δήλωση θέλω να συνεργαστώ με συνάδελφο .Τον εισήγαγα στο έργο αλλά αυτός μπαίνει (με τους δικούς του κωδικούς ) και δεν τον αφήνει το σύστημα να εργαστεί 'οπως κάνουμε στις άδειες . Πρέπει να του δώσω τους δικούς μου κωδικούς ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2023 Εσύ είσαι ο διαχειριστής και μόνο εσύ μπορείς να εισάγεις δεδομένα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKARADI Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2023 δεν γίνεται αλλιώς ...ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tatiani Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2023 συνάδελφοι καλησπέρα. Ανεξάρτητη Υπόγεια Αποθήκη που εντός της έχει κατασκευαστεί w.c. την μετατρέπει αυτομάτως σε ΚΧ ή μπορεί να παραμείνει ΒΧ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2023 Για μένα παραμένει Β.Χ και λόγω υπογείου λαμβάνει και μειωτικό. Από το Ε9 βγαίνει κάποιο συμπέρασμα για το πως το δήλωναν ως σήμερα; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tatiani Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2023 Ένας αδειος χώρος είναι αυτή την στιγμη και θα παραμείνει. ΒΧ το έχουν και δεν θέλουν να το κάνουν ΚΧ. Απλώς προβληματίστηκα εγώ λόγω του w.c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2023 Δικαίως προβληματίστηκες καθώς σε νομοθεσία έκδοσης αδειών έτσι το αντιμετώπιζαν παλιότερα. Όμως, στα πλαίσια υπαγωγής υπάρχει διαφοροποίηση. Πάντως για σιγουριά να προβούν και σε τροποποίηση του Ε9 με σωστή εμβαδομέτρηση, χρήση και παλαιότητα σύμφωνα με την δήλωσή σου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα