akis73 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 Όχι δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άμεσα, προσεκτικά δες αν πείραξες κάτι στα φ.κ. και δεν το θυμάσαι. Διαφορετικά και επειδή το έξτρα πρόστιμο είναι μικρό ως ποσό, πλήρωσέ το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πρύτανης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 On 29/9/2024 at 4:50 ΜΜ, Amelia said: Δείτε όμως το εξής: τα πρόστιμα από λοιπές παραβάσεις από 675€ γίνονται 700€, το οποίο είναι αύξηση 3,7%, όχι 5%. Το πρόστιμο για δύο λοιπές παραβάσεις με προσαύξηση 40% είναι 700 ευρώ. 2 x 250 x 1,40 = 700. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARE WARE Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 Έχω ισόγειο κατάστημα νομίμως υφιστάμενο και αυθαίρετη αποθήκη 100,00 τ.μ. Σχετικά με τον συντελεστή 0,50 υπάρχει περιορισμός των 50 τμ, άρα θα την υπολογίσω ως κύριο χώρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κομφούκιος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 Για ισόγεια αποθήκη δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μειωτικός συντελεστής λόγω του εμβαδού της. Ο υπολογισμός γίνεται κανονικά ως υπέρβαση δόμησης. Αντίθετα, εάν είναι υπόγεια δεν υπάρχει περιορισμός επιφάνειας για την εφαρμογή μειωτικού συντελεστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 23 ώρες πριν, ΙΑΣΟΝΑΣ said: Δηλαδή, πάει περίπατο το "μια δήλωση ανά ακίνητο";.... 23 ώρες πριν, Pavlos33 said: Από ό,τι φαίνεται ναι. .... Στο δια ταύτα λοιπόν…. Ερώτηση μου Έχω κάθετη εντός σχεδίου η οποία έχει 2 διηρημένες ιδιοκτησίες, και κοινόχρηστους χώρους…. Κάνω μια υπαγωγή όλο μαζί και στα φύλλα καταγραφής φροντίζω και τις αναλογίες ανά διηρημένη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 Κώστα αναφέρεσαι στην περίπτωση αυθαιρεσιών οι οποίες δεν τακτοποιήθηκαν ενώ είχε γίνει μεταβιβαστικό συμβόλαιο προ 1/5/2024 και αυτές προϋφίστανται αποδεδειγμένα προ 28/7/2011; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 (edited) όχι.... Δεν έχει γίνει κανένα συμβόλαιο..... Μετά την τακτοποίηση θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις στους τίτλους με βάση τις νέες και σωστές αποτυπώσεις της υπάρχουσας κατάστασης (και για τις δύο κάθετες φυσικά) Υ.Γ. και όλες οι υπερβάσεις έχουν γίνει προ 82 και προ 75 Τίποτα μετά το 2011 Edited Οκτώβριος 22 by Didonis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 4 ώρες πριν, Didonis said: Έχω κάθετη εντός σχεδίου η οποία έχει 2 διηρημένες ιδιοκτησίες, και κοινόχρηστους χώρους…. Κάνω μια υπαγωγή όλο μαζί και στα φύλλα καταγραφής φροντίζω και τις αναλογίες ανά διηρημένη? Εγώ θα έκανα 3 δηλώσεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 Συμφωνώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πρύτανης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 On 22/10/2024 at 11:47 ΠΜ, Didonis said: Έχω κάθετη εντός σχεδίου η οποία έχει 2 διηρημένες ιδιοκτησίες, και κοινόχρηστους χώρους…. Κάνω μια υπαγωγή όλο μαζί και στα φύλλα καταγραφής φροντίζω και τις αναλογίες ανά διηρημένη? Εάν ενδιαφέρεσαι να βρίσκεσαι εντός νομοθετικού πλαισίου· ναι. Τακτοποίηση κοινοχρήστων προβλέπεται μόνο μαζί με ολόκληρο το κτίριο. Όταν οι δηλώσεις γίνονται ξεχωριστά για κάθε οριζόντια ιδιοκτησία, δεν υπάρχει πρόβλεψη για τα κοινόχρηστα. Ως γνωστόν, για τη συμπλήρωση των φύλλων καταγραφής και τον υπολογισμό του προστίμου τα μεγέθη των αυθαιρεσιών συγκρίνονται με το ποσοστό των επιτρεπόμενων μεγεθών που αναλογεί στη διηρημένη ιδιοκτησία. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα