Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ναι συμφωνώ....οπότε βρήκα άλλη λύση, επειδή η αποθήκη αυτή χωρίζεται σε δύο χώρους με χωριστή είσοδο, λέω να τις θεωρήσω δύο αποθήκες και να βάλω τη μία με μειωτικό. 

Δημοσιεύτηκε

ΣΥνάδελφοι καλημέρα. Θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση. σε ο.α. υπάρχει ένα πατάρι που καλύπτει το 50% της επιφάνειας του ισογείου καταστήματος. Αυτοί κάνανε και το υπόλοιπο πατάρι, το επέκτειναν μέχρι τέλους δλδ. Επειδή είναι η πρώτη φορά που μου τυχαίνει πατάρι, θα ήθελα να ρωτήσω, τον υπολογισμό της υπέρβασης πως τον κάνω?

εστω 100 το ισόγειο και 50 το νόμιμο πατάρι. άρα 50 το αυθαίρετο.

Έχω 50τμ υπέρβαση άρα ....πόσο τοις 100 ποσοστό? 50 ή 33?δ΄δ το υπολογίζω με το 100 ή το 150(προσθέτω και τα τμ του νόμιμου παταριού?)ευχαριστώ πολύ!

Δημοσιεύτηκε

Συνάδελφοι καλησπέρα,

Σε οριστική υπαγωγή πάω να κατεβάσω σχέδια και μου βγάζει ότι βλέπετε στη φωτό. Παίζει ρόλο ο τύπος του αρχείου πχ pdf;

Ηλεκτρονικό σύστημα ΤΕΕ.bmp

Δημοσιεύτηκε (edited)

Καλησπέρα. Παρακαλώ συγχωρείστε το αφελές της ερώτησης. Υπάρχει τρόπος να βγάλω από το σύστημα διαχείρισης αυθαιρέτων βεβαίωση ότι ο πελάτης μου έχει εξοφλήσει πλήρως το πρόστιμο του (το πλήρωσε μετρητοίς);

Πάω στα οικονομικά στοιχεία που όλα φαίνονται εξοφλημένα, αλλά δεν μου ανοίγει κάποιο pdf. Πως μπορώ να του εκτυπώσω βεβαίωση ότι στο πρόστιμο πληρώθηκε;   Ή σε περίπτωση που κάποιος έχει καταβάλει το 30% του προστίμου, πάλι πως μπορώ να του βγάλω βεβαίωση ότι όντως το έχει πληρώσει;

Ευχαριστώ!

Edited by Amelia
Δημοσιεύτηκε

Nα τυπώσεις το 5σέλιδο τη δήλωσης υπαγωγής από την αρχική σελίδα. Εκεί φαίνονται όλα.

• Like 1
Δημοσιεύτηκε

Το οποίο δεν είναι πεντασέλιδο, συνήθως.

Οι συμβολαιογράφοι το βάφτισαν έτσι.

ΥΓ. Είδα και έπαθα να εξηγήσω σε πελάτη ξερόλα ότι δεν είναι 5σέλιδο το δικό του, αλλά 8σέλιδο. Αυτός σώνει και καλά ήθελε το 5σέλιδο, που ξέρει και εμπιστεύεται...

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Μόλις συνειδητοποίησα ότι το ηλεκτρονικό σύστημα του ΤΕΕ δεν υποστηρίζει...Chrome! Mozilla συνάδελφοι, χαχαχα

Σημειωτέον ότι σε επικοινωνία με το ΤΕΕ μου είπαν ότι φταίει ο τύπος αρχείου.

Δημοσιεύτηκε (edited)

1 ώρα πριν, Dio_the_Theo said:

Μόλις συνειδητοποίησα ότι το ηλεκτρονικό σύστημα του ΤΕΕ δεν υποστηρίζει...Chrome! Mozilla συνάδελφοι, χαχαχα

Σημειωτέον ότι σε επικοινωνία με το ΤΕΕ μου είπαν ότι φταίει ο τύπος αρχείου.

κάτι δεν κάνεις καλά....

Edited by Faethon11
Δημοσιεύτηκε (edited)

Κατοικία που σην οικοδομική άδεια προβλεπόταν ως υπόγειο, ισόγειο, έγινε στην πράξη ισόγειο, όροφος, ενώ τμήμα του ισογείου επεκτάθηκε προς την μπαζωμένη πλευρά (δηλαδή προς το υψηλότερο υψομετρικά σημείο με βάση την κλίση του φυσικού εδάφους) και τακτοποιήθηκε ως υπόγειο - βοηθητικός χώρος (εκτός περιγράμματος κτιρίου)... επίσης, όλες οι αυθαιρεσίες έχουν τακτοποιηθεί και πληρωθεί όλα τα σχετικά πρόστιμα...

Σε αυτό τον χώρο τον εκτός περιγράμματος κτιρίου που τακτοποιήθηκε ως υπόγειος βοηθητικός χώρος ο ιδιοκτήτης θέλει να βάλει μπάνια και κρεβατοκάμαρα... αντιλαμβάνομαι πως η κρεβατοκάμαρα δεν γίνεται, καθότι ΧΚΧ, ωστόσο ο χώρος αυτός μπορέι να γίνει μπάνια και αποθήκες; Γιατί άκουσα και αντίθετες απόψεις, ότι μπορεί μόνον αποθήκες και όχι μπάνια... αν επίσης θέλει να του αποδώσει χρήσεις κύριου χώρου, αλλά δεν μπει στην διαδικασία διόρθωσης της τακτοποίησης από βοηθητικό χώρο σε κύριο, μπορεί αν κάνει κάποιες ενέργειες άτυπα εις μη γνώση μου να γίνει αντιληπτό μελλοντικά;

Edited by Ellital

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.