Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)
2 λεπτά πριν, LESS said:

μήπως λέει ότι όταν έχουμε χρήση πχ επαγγελματική στο οικόπεδο δεν μπορούμε να βάλουμε μειωτικό στους βοηθ. χώρους αυτού?

Όχι, μιλάει για αποθήκες επαγγελματικές βιομηχανικές κλπ. Δεν μιλάει για λεβητοστάσια.

Στις αποθήκες αυτές που αναφέρει, δεν μπαίνει μειωτικός απλά

Edited by alexandra_
  • Thanks 1
Δημοσιεύτηκε

Πάλι...κόλλησα.

εχω αυθαιρεσίες κατ.4

εχω όμως και "λοιπές παραβάσεις" ...στέγαστρο, αλλαγή διαστάσεων εξωστών και ανοιγμάτων...ΜΠΟΡΩ να βάλω εδώ και μια ΙΣΟΓΕΙΑ αποθήκη 6,00τ.μ. ή πρέπει να έχει ξεχωριστό ΦΚ ΚΑΤ.3 ; (το οποίο δεν μπαίνει μαζι με ΚΑΤ.4 που εχω τα υπόλοιπα)

Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, gio said:

Πάλι...κόλλησα.

εχω αυθαιρεσίες κατ.4

εχω όμως και "λοιπές παραβάσεις" ...στέγαστρο, αλλαγή διαστάσεων εξωστών και ανοιγμάτων...ΜΠΟΡΩ να βάλω εδώ και μια ΙΣΟΓΕΙΑ αποθήκη 6,00τ.μ. ή πρέπει να έχει ξεχωριστό ΦΚ ΚΑΤ.3 ; (το οποίο δεν μπαίνει μαζι με ΚΑΤ.4 που εχω τα υπόλοιπα)

Καλημέρα!Στην εγκύκλιο 2 λέει ότι αν συνυπάρχουν παραβάσεις κατ.3 και παραβάσεις αναλυτικού μπορείς να συντάξεις για όλες αναλυτικό προϋπολογισμό.

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε (edited)

δδε θα βαλεις ξεχωριστό φκ για την αποθήκη, θα είναι κατ. 4 μαζί με τη λ. παράβαση.

Θα εξηγήσεις όμως στην ΤΕ ότι είναι κατηγορια 3 και συμψηφίζεται βάσει εγκ.2 κλπ

Edited by Largy
  • Like 1
Δημοσιεύτηκε
9 ώρες πριν, alexandra_ said:

Εγκύκλιος 2 του Ν.4495/17 σχετικά με τις αποθήκες στην κατηγορία 3:

ιβιβ) Διευκρινίζεται ότι το εδάφιο αυτό αφορά αποκλειστικά και μόνο ισόγειες, αυτοτελείς αποθήκες και όχι άλλους βοηθητικούς χώρους που εξυπηρετούν το κτίριο (π.χ λεβητοστάσια, κλειστές θέσεις στάθμευσης, κ.ά). Επίσης, υπάγονται και περισσότερες της μιας ανεξάρτητες αποθήκες, εφ' όσον η συνολική επιφάνειά τους δεν υπερβαίνει τα 15 τ.μ., τηρουμένων των λοιπών προϋποθέσεων.

Καλό είναι αυτή την εγκύκλιο να την πετάξετε στο καλάθι των αχρήστων.... Και μαζί με αυτή οτιδήποτε άλλο "νομοθετεί" με διαφορετικό τρόπο έναντι του ιδίου νόμου, στον οποίον αναφέρεται!

Δημοσιεύτηκε
2 λεπτά πριν, ΙΑΣΟΝΑΣ said:

Καλό είναι αυτή την εγκύκλιο να την πετάξετε στο καλάθι των αχρήστων.... Και μαζί με αυτή οτιδήποτε άλλο "νομοθετεί" με διαφορετικό τρόπο έναντι του ιδίου νόμου, στον οποίον αναφέρεται!

Εγώ να την πετάξω, χαχα, κανένα πρόβλημα!

Αλλά σε πιθανό έλεγχο που θα μου λέει ο ελεγκτής (ή ο μηχανικός των πιθανών αγοραστών) ότι δεν τα δήλωσα σώστα;; Να τρέχω να λύνω τις διαφορές μας; Και όλα αυτά επειδή έχει βγει μια εγκύκλιος που δεν ερμηνεύει αλλά νομοθετεί, όπως σωστά αναφέρατε! Το σωστότερο θα ήταν να πάψει να ισχύει

Δημοσιεύτηκε
25 λεπτά πριν, ΙΑΣΟΝΑΣ said:

Δυστυχώς, για "...να φας ομελέτα, πρέπει να σπάσεις αυγά"...

Ενδέχεται δε,όσοι ασχολούμαστε με αυθαίρετα,να μην τα φάμε ομελέτα,αλλά με ρίψη εξ αποστάσεως....Καλημέρα!!!

• Like 2
Δημοσιεύτηκε (edited)

Κλειστή θέση στάθμευσης μπορεί να πάρει μειωτικό ως βοηθ. χώρος?

Edited by LESS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.