ChristinaK Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2020 3 ώρες πριν, dadabook said: Στον ν.4495 σε ακίνητο με επικρατούσα χρήση Άλλη κατοικία αν θέλω σε ένα φύλλο καταγραφής να εισάγω ως αυθαιρεσία ισόγειο βοηθητικό χώρο κατοικίας με μειωτικό 0,50 τότε στο Είδος χρήσης θα επιλέξω Υπηρεσίες? Καλησπέρα!ο ισόγειος βοηθ.χώρος της κατοικίας είναι κατοικία-θα βάλεις και στο Φ.Κ. "άλλη κατοικία" 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skrats Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2020 Καλησπέρα! Ενώ έχω συμπληρώσει τον αριθμό των ορόφων και τον τύπο στατικού ελέγχου δεν μπορώ να ανεβάσω τα αρχεία στο σύστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChristinaK Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2020 Μόλις τώρα, Skrats said: Καλησπέρα! Ενώ έχω συμπληρώσει τον αριθμό των ορόφων και τον τύπο στατικού ελέγχου δεν μπορώ να ανεβάσω τα αρχεία στο σύστημα. Έγραψες την τεχνική έκθεση? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2020 1 λεπτό πριν, Skrats said: Καλησπέρα! Ενώ έχω συμπληρώσει τον αριθμό των ορόφων και τον τύπο στατικού ελέγχου δεν μπορώ να ανεβάσω τα αρχεία στο σύστημα. Σε ποια φάση βρίσκεται η δήλωση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skrats Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2020 Σε επεξεργασία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2020 δεν ανεβαίνουν αρχεία σε φάση επεξεργασίας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skrats Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2020 Στο πεδίο "Πρόσθετα στοιχεία" ποια ΤΕ γράφουμε, αυτή της απαλλαγής από την ΜΣΕ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2020 τεχνική έκθεση που αφορά το ακίνητο και τις αυθαίρετες κατασκευές. Την Τ.Ε.Σ.Ε θα την συντάξεις σε ξεχωριστό αρχείο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skrats Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2020 Σε ευχαριστώ πολύ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2020 Στους αιτουντες, θα επιλεξω μόνο τον συνιδιοκτητη που κανει την τακτοποιηση και υπογραφει την δήλωσή ανάθεσης? Υπάρχει ελαχιστο ποσοστό συνιδιοκτησιας, με το οποιο μπορει καποιος να κανει τακτοποίηση? Δηλαδή ο ένας από πέντε συνιδιοκτητες εξ αδιαιρετου, μπορεί να κανει τακτοποίηση μόνος του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα