Stranger_ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2021 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2021 Είναι αυθαίρετη κατασκευή κατηγορίας 2, χωρίς μειωτικό συντελεστή.
Χριστίνα Μαυρ. Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2021 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2021 (edited) Ευχαριστώ πολύ. Edited Σεπτέμβριος 11 , 2021 by Pavlos33
venezia Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2021 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2021 (edited) Η σημερινή εικόνα του συστήματος. Μάλλον άρχισε η διασύνδεση με τις άλλες πλατφόρμες ελεγχου ..: Μ2 Δήμων - ΔΕΗ και πάει λέγοντας Edited Σεπτέμβριος 13 , 2021 by venezia Διόρθωση κειμένου
akis73 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2021 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2021 (edited) Καλημέρα, κάποιες πρώτες παρ/σεις. Θετικό για μένα ότι φορτώνει η λίστα με τις δηλώσεις πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με το παλιό σύστημα. Δεν μου άρεσε που δεν σώζει τα πλάτη των στηλών με αποτέλεσμα κάθε φορά που μπαίνεις να χρειάζονται μετακίνηση τα όρια πχ. για να δεις τον τίτλο της δήλωσης. Περίμενα επίσης να μπορείς να μαρκάρεις περισσότερα από ένα αρχεία για ανέβασμα όπως πχ. στο e-adeies, αλλά από μία γρήγορη δοκιμή που έκανα είδα ότι δεν γίνεται. Κατά τα άλλα μου φαίνεται ως μία γενική αλλαγή στο interface χωρίς κάποια ουσιαστική βελτίωση στην λειτουργικότητα της πλατφόρμας. Edited Σεπτέμβριος 13 , 2021 by akis73 1 1
venezia Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2021 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2021 Συνάδελφοι γιατί εμένα μου βγάζει την εικόνα που ανέβασα στο προηγούμενο ποστ , σε σας ανοίγει η νέα πλατφόρμα ?
akis73 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2021 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2021 2 λεπτά πριν, venezia said: Συνάδελφοι γιατί εμένα μου βγάζει την εικόνα που ανέβασα στο προηγούμενο ποστ , σε σας ανοίγει η νέα πλατφόρμα ? πάτα στο "οι δηλώσεις μου"... 1
kan62 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2021 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2021 2 λεπτά πριν, venezia said: Συνάδελφοι γιατί εμένα μου βγάζει την εικόνα που ανέβασα στο προηγούμενο ποστ , σε σας ανοίγει η νέα πλατφόρμα ? Ανοίγει όταν πατήσεις πάνω στο "Οι δηλώσεις μου"... 1
venezia Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2021 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2021 Άλλαξα browser και λειτουργεί Τhanks
venezia Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2021 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2021 (edited) Πως μπορούμε να δούμε το πρόστιμο πριν την υποβολή . Το παλιό σύμβολο € δεν υπάρχει πια . Εμφανίζεται κατά την υποβολή δήλωσης ? εδιτ Εμφανίζεται πριν την υποβολή τελικά 😂 Edited Σεπτέμβριος 13 , 2021 by venezia Προσθήκη εικόνας
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2021 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2021 Eίχα προχωρήσει μια υπόθεση σε περαίωση και είχε πληρωθεί το πρόστιμο από το προηγούμενο έτος. Τώρα θέλω να εκδόσω βεβαίωση νομιμότητας για να γίνει μεταβίβαση, οπότε έκανα καινούργια δήλωση και επέλεξα Οικοδομική άδεια : "Όχι, υπέρβαση δόμησης εως 100τμ". Όταν προχώρησα σε Οριστική υπαγωγή και Περαίωση, δεν μου έβγαλε ποτέ την δυνατότητα επιλογής "δεν υπάρχουν παραβάσεις / έχει γινει τακτοποίηση / είναι αδόμητο", και το σύστημα από μόνο του έβγαλε βεβαίωση μηχανικού ότι δεν υπάρχουν παραβάσεις. Πώς επιλέγουμε στην βεβαίωση μηχανικού ότι έχει γίνει τακτοποίηση?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα