nikosantonakas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2018 πολλες καλημερες Παυλο,θα προσπαθησω να ανεβασω ,θα σας πω το αποτελεσμα. 1
deskar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2018 Τελικά μπόρεσες να ανεβάσεις τα αρχεία?
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2018 Μην αγχώνεστε. Εδώ δεν μπόρεσαν να παραμετροποιήσουν το σύστημα πλήρως σύμφωνα με το ν. 4495 και θα έχουν ενεργοποιήσει το εξάμηνο; Κανονικά θα έπρεπε στον ν. 4546 να έχουν μεριμνήσει και γι αυτό όπως για την έκπτωση του Α εξαμήνου υποβολής, αλλά είπαμε......
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2018 (edited) On 20/7/2018 at 8:54 ΠΜ, Pavlos33 said: Μάλλον σιωπηρή είναι η παράταση. Δε φαντάζομαι να έχουν φτιάξει τόσο σύνθετο σύστημα που να μη σου επιτρέπει να ανεβάσεις τα δικαιολογητικά. Εγώ σε δυο περιπτώσεις τα ανέβασα 1 εβδομάδα μετά την παροδο του εξαμήνου και τώρα έχω μια άλλη που πέρασαν 2 εβδομάδες αφού δεν μου έχει φέρει το Ε9 Κανένα πρόβλημα στις δυο έκανα κανονικά περαίωση της διαδικασίας (περαιωμένη) Edited Ιούλιος 22 , 2018 by GEORGE MICHEAL
nikosantonakas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2018 καλημερα ,ανεβασα χωρις προβλημα,βεβαια δεν ξερω αν υπαρξουν συνεπειες σε ενδεχομενο ελεγχο,αλλα και αν δεν ανεβαιναν τι θελουν να πουν ,οτι πηραν το χρημα και θα ακυρωναν την υπαγη?
mitakidi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2018 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν σε δήλωση οριστικής υπαγωγής μπορούμε να ανεβάσουμε τα αρχεία που απαιτούνται μετά ( αν δηλαδή μας το επιτρέπει το σύστημα του ΤΕΕ) ή πρέπει να τα έχουμε βάλει όσο είναι σε κατάσταση υπαγωγής για να μην χρειαστεί να κάνουμε αίτημα στο ΤΕΕ για μεταφορά της δήλωσης από οριστική υπαγωγή σε υπαγωγή. Ευχαριστώ
danaikaterina Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2018 Σε οριστική μπορείς να ανεβάσεις αρχεία κανονικά. Απλώς νομίζω δεν μπορείς να τα διαγράψεις αν τυχόν κάνεις λάθος.
ΠΑΝΟΣ27 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2018 (edited) Γεια σας, Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος για ποιο λόγο μου βγάζει τα μηνύματα αυτά πριν την αρχική υποβολή ΦΚ: Σε ΦΚ με "ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3" δεν επιτρέπεται η δήλωση καμίας άλλης παράβασης. - ΦΚ: Για την επιλογή "ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4" είναι απαραίτητη η ύπαρξη οικοδομικής άδειας. - Για το πρώτο, έχω προσθέσει στην κατηγορία 3 μια αποθήκη 6,4 τμ με ύψος 2,4 μ σε ένα φύλλο,... επειδή έχω και αυθαιρεσίες κατ4 , κατ2 , δεν γίνεται με βάλω την αποθήκη στην κατ3? - όσον αφορά το 2ο, πρόκειται για έναν αναλυτικό και μια προσθήκη 4.5 τμ σε ισόγειο/όροφο που έγινε το 1985 σε κτίριο με Ο.Α. ΤΟ 1982( 2 ΑΔΕΙΕΣ) ,το οποίο έχει κατατμηθεί το 1996 με νόμιμο τροπο (συμβόλαιο)... επειδή με βάση το παράρτημα Α πρέπει να βάλω ΟΧΙ Ο.Α., τότε πρέπει να επιλέξω και κατ 5 για τις αυθαιρεσίες που τώρα έχω ως κατηγορία 4... εάν βάλω κατ 5 θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα , θα χρειστεί τπτ επιπλέον ή απλά η μόνη διαφορά είναι ότι θα υπάρξει αναστολή για 30 έτη? Σας ευχαριστώ πολύ το πρώτο θέμα λύθηκε, απλά δεν βάζω τα τετραγωνικά της αποθήκης στο ΦΚ..... Για το 2ο έχει κανείς κάποια άποψη? Edited Ιούλιος 24 , 2018 by Pavlos33
Largy Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2018 ισόγεια αποθήκη σε pilotis μπορεί να πάρει μειωτικό?
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2018 Ναι, υπό την προυπόθεση να έχει επιφάνεια μέχρι 50 τμ. 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα