Megapad Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2018 Συνάδελφοι αν παρέλθει το 6μηνο παγώνει η αίτηση ή μπόρουμε να συνεχίσουμε?Το έχει πάθει κανείς σας?
karanus Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2018 3 ώρες πριν, Megapad said: Συνάδελφοι αν παρέλθει το 6μηνο παγώνει η αίτηση ή μπόρουμε να συνεχίσουμε?Το έχει πάθει κανείς σας? Θέλεις να το διατυπώσεις λίγο καλύτερα; Σε ποιο εξάμηνο αναφέρεσαι; Σε αυτό; Άρθρο 2 Διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των απαραίτητων δικαιολογητικών για την οριστικοποίηση και περαίωση της διαδικασίας υπαγωγής 1. Ο εξουσιοδοτημένος μηχανικός της παρ. 2 του άρ- θρου 1 της παρούσας απόφασης, υποχρεούται μέσα σε διάστημα έξι (6) μηνών από την πληρωμή του παραβό- λου να ολοκληρώσει την ηλεκτρονική υποβολή των απα- ραίτητων δικαιολογητικών στο πληροφοριακό σύστημα. Γιατί μπλέξαμε με τα εξάμηνα...
Megapad Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2018 Ναι συνάδελφε σε αυτό!Κλειδώνει η αίτηση?
karanus Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2018 Πάντως αυτή η δήλωση μου δεν έχει κλειδώσει. Έχει ημερομηνία υπαγωγής 28-2-2018. Πέρασε το εξάμηνο. Δεν έχω ανεβάσει παρά μόνο εξουσιοδότηση , ΟΑ και Ε9. Και δεν μπορώ να καταλάβω τι θα γίνει , εάν περάσει το εξάμηνο και ο μηχανικός δεν εκπληρώσει την υποχρέωσή του για την υποβολή των απα- ραίτητων δικαιολογητικών στο πληροφοριακό σύστημα. Τι θα γίνει;;;;
STAVION Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2018 Καλησπέρα συνάδελφοι Εχω την ακόλουθη περίπτωση : Ο χώρος που απεικονίζεται με γαλάζιο ράστερ, στην ΟΑ δηλώθηκε ως χώρος στάθμευσης 4 αυτοκινήτων και δε μέτρησε στον ΣΔ. Στην πράξη, στον δεξιό ψηλοτάβανο χώρο κατασκευάστηκε μεταλλικό πατάρι και στον αριστερό χώρο που στην ΟΑ ήταν στεγασμένος με μπετοπέργολα, κατασκευάστηκαν εξωτερικοί τοίχοι και μεταλλική στέγη. Τελικά είναι ένα διώροφο κατάστημα με εσωτερική επικοινωνία. Δικαιούται μειωτικό συντελεστή? Ευχαριστώ
karanus Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2018 (edited) Θα γράψω την γνώμη μου. Ο κόκκινος χώρος ήταν κλειστός , δεν μετρούσε στην δόμηση και άλλαξε χρήση σε κατάστημα. ------>ΥΔ. Ο κίτρινος χώρος ήταν πέρκολα και έγινε σκεπασμένος κλειστός χώρος---->ΥΔ. Ο πράσινος χώρος , υπήρχε στον όγκο του κόκκινου χώρου και εκεί κατασκευάστηκε ένα πατάρι , το οποίο επικοινωνεί εσωτερικά με τον κόκκινο χώρο.---->ΥΔ με 0,30. Edited Σεπτέμβριος 6 , 2018 by karanus 1 2
MHD Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2018 Σε ακίνητο (εκτος σχεδίου) έχω συναινέσεις των συγκυρίων (σύνολο 4) που επιτρέπουν στον έναν εξ αυτών να προχωρήσει στις διαδικασίες για ρυθμιση ΟΛΩΝ των αυθαιρεσιών επι του ακινήτου. Στο σύστημα θα δηλώσω μόνο τον ένα ώς ΑΙΤΩΝ (ΝΑΙ) και τους άλλους ΟΧΙ σωστά; Υπάρχει κανένα πρόβλημα αν επιμερίσω σε όλους την συνολική αμοιβή που ζήτησα (να κόψω 3 αποδείξεις δηλαδη; {οι 2 αποτελούν ζευγάρι/συζύγους οι αλλοι 2 ανεξάρτητοι}) ευχαριστώ
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2018 δεν λες αν υπαρχει συσταση καθετης ή ΟΙ ποιοι ειναι ιδιοκτητες τι αυθαιρεσιες υπαρχουν και "πού"
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα