Anton_civeng Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2017 Αφορά δηλαδή σε επάνοδο στο ΤΕΕ αυτοαπασχολουμένων μηχανικών μετά από κλείσιμο βιβλίων ΔΟΥ και διαγραφή τους από τον ΕΦΚΑ ; ... Αυτοί τότε θα μπορούν να εργαστούν θεωρώ ΜΟΝΟ σε υπαλληλική μορφή εξαρτημένης εργασίας, να μετέχουν σε άμισθες επιτροπές, αλλά που θα είναι ασφαλισμένοι όμως ;... τι προβλέπεται;
theagpar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2017 Οπως μας ενεγραψαν ερημην στο ΤΣΜΕΔΕ, ετσι εχουμε γραφτει ερημην και στα μητρωα μηχανικων της -τεως- Νομαρχίας μας, νυν Περιφερειας. Μα καλα μονο εγω εχω διαγραφει και ακομα παρακολουθώ το site;;;;;;
sixoremenos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2017 Αν κατάλαβα καλά, όποιος έκλεισε τα βιβλία του μέσα στο 2017, αυτομάτως διεγράφη από ΤΕΕ και ΤΣΜΕΔΕ;
Didonis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2017 (edited) ... αυτομάτως διεγράφη από ΤΕΕ και ΤΣΜΕΔΕ; χωρίς να το έχω τσεκάρει μεν.... αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη διαδικασία κλείνεις βιβλία, σε διαγράφουν απο επιμελητήρια και ασφαλιστικό φορέα.... (Δηλαδή ΤΕΕ και ΤΣΜΕΔΕ) .... Ειδικά για το ΤΕΕ το θεωρώ απίθανο να συμβεί αυτό, μη ξεχνάμε ότι διατηρούμε και τον τίτλο μας με βάση την Ακαδημαική μας ταυτότητα με την ειδικότητα μας. Ακόμα κι όταν σταματάμε να είμαστε ενεργοί στο ΤΕΕ παραμένουμε ως επίτιμα μέλη (ή κάτι ανάλογο δεν το ξέρω καλά) Υ.Γ Για το όταν είμαστε "συγχωρημένος" κι αυτό δεν το έχω τσεκάρει ακόμα.... Edited Νοέμβριος 8 , 2017 by Didonis
antloukidis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2017 (edited) Σε μένα πάντως, λόγω κατάθεσης χαρτιών συνταξιοδότησης, τίποτα δεν έγινε αυτόματα (κλείσιμο βιβλίων, δήλωση παύσης επαγγέλματος στην περιφέρεια. κλεισιμο ΤΕΕ & ΤΣΜΕΔΕ-ΕΦΚΑ). Και είμαι παρακαλώ ομότιμο μέλος και όχι επίιτιμο!!! (οποία τιμή)!!!! Edited Νοέμβριος 8 , 2017 by antloukidis
Didonis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2017 σωστά .... ομότιμο.... (όχι τίποτα άλλο αλλά το επίτιμο έχει την ρετσινιά της γκαντεμίασης πια .... )
antloukidis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2017 ...ακριβώς! ...και πολύ κακούς συνειρμούς
Anton_civeng Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2017 Βιβλία εφορίας μπορείς να κλείσεις, αυτό δεν σε διαγράφει από το ΤΕΕ, ούτε από το ΤΣΜΕΔΕ-ΕΦΚΑ. Απλά σε καθιστά "μη επιτηδευματία" τίποτε άλλο δεν συντρέχει με αυτό. Μπορείς να εργαστείς τότε (όπως προείπα) ως υπάλληλος με μισθοδοτική κατάσταση , όχι "μπλοκάκι".
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2017 Τότε πιο το νόημα να κλείσεις βιβλία αν πρέπει να συνεχίζεις να πληρώνεις εισφορές; Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
georgios_m Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2017 Εάν το επιθυμείς θα διαγράφεσαι κι από τον ΕΦΚΑ και δε θα πληρώνεις εισφορές. Μόνο συνδρομή στο ΤΕΕ θα πληρώνεις.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα