Largy Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2020 ναι υπάρχει στα downloads απο τον ΚΑΝΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavatis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2020 (edited) καλησπέρα. υπάρχει ένα υπόδειγμα τεχνικής έκθεσης στατικού ελέγχου? πρόκειται για μια τυπική αυθαίρετη επέκταση δωματίου σε κατοικία, κατασκευής μετά το 1990 κατηγορία 4 και απαιτείται τεχνική έκθεση. Καλημέρα. Δεν το βρίσκω. Θα μπορούσατε να το επισυνάψετε ή να μου δώσετε το Link? Edited Μάρτιος 11 , 2020 by anavatis Link to comment Share on other sites More sharing options...
janna Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2020 Οικόπεδο εντός σχεδίου το οποίο ρυμοτομειται και αφήνει 2 χωριστά οικόπεδα στα οποία υπάρχουν αυθαιρεσίες. Πρέπει να κάνω δύο ξεχωριστές δηλωσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2020 (edited) απο τί "ρυμοτομειται"? Σε ποιό στάδιο ειναι η διαδικασία? Υπαρχει καποιο ΦΕΚ.....έχει γινει μεταγραφη της σχετικής πράξης? Edited Ιούνιος 4 , 2020 by dimitris GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
janna Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2020 Είναι παλιό σχέδιο πριν 1983 .Είχε ένα μεγάλο οικόπεδο και ο δρόμος που προβλέπεται το χώρισε σε δύο αλλά ο δρόμος είναι αδιανοικτος.Δεν έχει γίνει πράξη αναλογισμου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papg Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2020 Καλησπέρα! Εϊχα κάνει 3 τακτοποιήσεις αυθαιρέτων μς τον πρώτο νόμο που είχε βγει. Σήμερα αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με τα αυθαίρετα από ποιον νόμο πρέπει να ξεκινήσαει να διαβάζει τελειώνοντας στον 4495; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2020 σημερα αρχιζεις και τελειωνεις με τον 4495 [ο οποιος ληγει στις 30/6....λενε τωωωρα...] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
papg Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2020 Οι δυο παλαιότεροι(4014 και 4178) έχουν καταργηθεί πληρως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
venezia Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2020 (edited) On 4/6/2020 at 8:43 ΜΜ, papg said: Οι δυο παλαιότεροι(4014 και 4178) έχουν καταργηθεί πλήρως; Από την ισχύ του 4495 καταργούνται όλοι οι προηγούμενοι ( πλήρως ) . Υπάρχει μόνο δυνατότητα μεταφοράς δηλώσεων από 4178 στον 4495 . On 4/6/2020 at 8:57 ΠΜ, janna said: Οικόπεδο εντός σχεδίου το οποίο ρυμοτομείται και αφήνει 2 χωριστά οικόπεδα στα οποία υπάρχουν αυθαιρεσίες. Πρέπει να κάνω δύο ξεχωριστές δηλώσεις; Η ρυμοτομηση του οικοπέδου είναι προγενέστερη των οικ. αδειών ? Εμφανίζεται στην οικοδομική άδεια ? Αν οι οικοδομικές άδειες των κτιρίων εκδόθηκαν με τοπογραφικά 2 ανεξάρτητων οικοπέδων : 2 δηλώσεις Αν οι οικοδομικές άδειες των κτιρίων εκδόθηκαν σε ενιαίο οικόπεδο πριν την ρυμοτόμηση : 1 δήλωση . Edited Αύγουστος 1 , 2020 by Pavlos33 συγχώνευση συνεχόμενων παραθέσεων-βλ. κανόνες συμμετοχής 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
papg Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2020 Θα παρακαλούσα για την βοήθεια σας. Θέλω να υπολογίσω το πρόστιμο και την αμοιβή μου από το ηλεκτρονικό σύστρημα του ΤΕΕ για την εξής περίπτωση: Ισόγεια αποθήκη γεωργικού συναιτερισμού με άδεια του 1980 έχει διαφορετική διαμερισματοποίηση, προσθήκη μεταλλικού παταριού, και διαφορετική διάταξη ανοιγμάτων. Ακόμα η επιφάνεια που περιβάλλεται μια όψη του κτιρίου και το πλησίον πρανές έχει κτιστεί με τσιμεντόλιθους εκατέρωθεν και στο κτίριο λειτουργούν καταστήματα. Αν έχω καταλάβει καλά είμαι στην κατηγορία 2 αλλά δεν ξέρω πως υπολογίζεται το μεταλλικό πατάρι γιατί δεν υπάρχει στο παράρτημα και θα ήθελα μια γνώμη παρακαλώ για το κτήσιμο του ακάλυπτου. Το πατάρι πηγαίνει σαν υπέρβαση δόμησης; Μην κάνετε διαδοχικές δημοσιεύσεις. Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στο περιεχόμενο του κειμένου ή για να συμπληρώσετε το μήνυμα που δημοσιεύσατε, χρησιμοποιείστε την εντολή "Επεξεργασία". Τα μηνύματά σας συγχωνεύτηκαν. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Ευχαριστώ, danaikaterina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα