Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ακριβώς....μποναμάς 10€ ....για να σκεφτομαστε περισσοτερο πριν την οριστικη!!!!

Δημοσιεύτηκε

Συμφωνώ με την απαίτηση έγκρισης από επιτροπή  για μεταβολή προστίμου >20%, αλλά τα 10 ε για μικροδιορθώσεις το θεωρώ απαράδεκτο.

Γιατί τί άλλο έχουν να κάνουν εκεί στο τεε?

Τη συνδρομή γιατί την πληρώνουμε?

• Upvote 2
Δημοσιεύτηκε (edited)

και εγω συμφωνω  για την μεταβολη του προστιμου αλλα οταν κλεινω εναν φακελο τωρα και μετα απο εναν χρονο παει να κανει συμβολαιο και λεει ο συμβολαιογραφος ενα σωρο αλλαγες που θελει στην εκθεση ποιος θα πληρωνει το δεκαευρο αυτο? γιατι προσωπικα δε θυμαμαι συμβολαιογραφο σε συμβολαιο να μην θελει λιγο να παρεμβει στην εκθεση μου. και στην τελικη γιατι να παιρνουν 10 ευρω εκει στο ΤΕΕ για τετοιο λογο? τουλαχιστον ας εδιναν το δικαιωμα για 1,2 φορες να μπορουμε να το επαναφερουμε και στην τριτη ας χρεωναν για να μην υπαρχει καταχρηση

Edited by kostavros
  • Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

............... λεει ο συμβολαιογραφος ενα σωρο αλλαγες που θελει στην εκθεση ...........

Κι εσύ τις κάνεις;;;;

Μήπως πρέπει να του πεις "ν' ασχολείται μόνο με τη δουλειά του";;;

Η' αν επιμείνει και στο ξαναπεί, μήπως πρέπει "να τον στείλεις στο διάoλο";;;;

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Ιασονα μαζι σου αλλα απο το να μπω στην διαδικασια να προσπαθησω να αποδειξω στο πελατη οτι δε φταιω εγω για την καθυστερηση τα κανω. αλλωστε κυριωσ συντακτικα ειναι .αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο. το θεμα ειναι γιατι για καθε αλλαγη να πληρωνω 10ευρω!!! το θεωρω απαραδεκτο. σε λιγο θα μας χρεωνουν και για καθε φακελο που ανοιγουμε!!!! και θα φοβαμαι μην μετανοιωσει ο πελατης και πληρωσω τσαμπα!!

Δημοσιεύτηκε (edited)

Μην το "προσπερνάς" έτσι λεβέντη μου.....

Δεν είναι τόσο απλό κι εύκολο ως θέμα...

Εμένα με υποβαθμίζει ως επιστήμονα, με 35 χρόνια εμπειρία, ν' ανακατεύεται στο έργο μου άλλος άσχετος....

Εξάλλου, εγώ προσωπικά, θεωρώ ότι, ο "ραγιάς" έχει από μόνος του "απεκδυθεί" τα όποια δικαιώματα του!

P.S.1.

Οπότε δεν έχει (ο ραγιάς) κανένα λόγο να φωνάζει για τα π.χ. 10 ευρώ κ.λπ.

P.S.2

Αν είναι έτσι λοιπόν, για εμένα "στο διάολο κι ο συμβολαιογράφος κι ο πελάτης".....

Edited by ΙΑΣΟΝΑΣ
  • Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

συναδελφε Ιασονα ομολογω οτι πολλες φορες με εχεις βοηθησει σε αρκετα θεματα αλλα εδω θα διαφωνησω... :smile: . Το αν ειμαι ραγιας μπορει να το κρινει μονο οταν καποιος με γνωριζει. Αλλα το σημαντικο για μενα τουλαχιστον δεν ειναι το δεντρο(αν ειμαι εγω ραγιας η οχι) ουτε να διαφωνησω μαζι σου αλλα το δασος που ειναι το χαρατσι των 10ευρω αν χρειαστει να κανω επαναφορα σε μια δηλώση απο οριστικη σε υπαγωγη!! ετσι γιατι γουσταρει να μου τα παιρνει το ΤΕΕ

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε (edited)

Λάθος κατάλαβες! Λυπάμαι γι' αυτό..... Πάμε γι' άλλα....

Όσον δε αφορά στο 10άρικο, είναι μια ακόμα γελοία αντιμετώπιση θέματος από το ΤΕΕ.....

Τόσο τους κόφτει..... και δεν ντρέπονται γι' αυτό οι λιγούρηδες..... και είναι και παράνομο*!!!!!

Ποιός περιμένεις ν' ασχοληθεί όμως;;;;

P.S.1.

Το +1 δικό μου είναι....

P.S.2.

* Για το παράνομο, η ΚΥΑ λέει:

"Σε περιπτώσεις που η διόρθωση αφορά οριστικές δηλώσεις υπαγωγής με εσφαλμένα στοιχεία τα οποία όμως δεν μεταβάλλουν το ύψος του υπολογισθέντος κατά τη δήλωση υπαγωγής προστίμου άνω του είκοσι 20 %, το αίτημα τροποποίησης γίνεται αυτόματα αποδεκτό από το πληροφοριακό σύστημα.".

Δηλαδή, για το ΤΕΕ το "αυτόματα" σημαίνει ένα 10κάκι......

Eίναι σαν τα τοπογραφικά (συντεταγμένες) εκείνου του μπούφου με το κινητό (αϊ σιχτίρ).....

Ντροπή!!!

Edited by ΙΑΣΟΝΑΣ
  • Upvote 3
Δημοσιεύτηκε

Εμένα με υποβαθμίζει ως επιστήμονα, με 35 χρόνια εμπειρία, ν' ανακατεύεται στο έργο μου άλλος άσχετος....

Παραθέτω για έμφαση. +1

Δημοσιεύτηκε

συμφωνουμε απολυτα για το θεμα του ΤΕΕ και σταματαω το θεμα εκει. δε χρειαζεται να αναλυσω το υπολοιπα γιατι δε λυνονται με μηνυματα και δεν ειναι επι του παροντος. το θεμα ειναι το ΠΑΡΑΝΟΜΟ του ΤΕΕ να μην περασει στα ψιλα γιατι οπως σωστα λες δε μπορουν για οποιοδηποτε λογο να ζητουν 10ευρω... 

P.S.1.

Το +1 δικό μου είναι.... για την σωστη παραθεση της ΚΥΑ

• Upvote 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.