Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2017 Το μήνυμα που βγάζει είναι ότι θα ενεργοποιηθεί σύντομα για το ΑΦΜ σας. Πως κατάφερες και καταχώρησες ήδη ένα λογαριασμό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spafent Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2017 προφανώς εννοεί τον ακατάσχετο λογαριασμό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2017 (edited) ...προφανώς δεν ξερουν ποιον εχουν να αντιμετωπίσουν (καλημέρα varxoντα) Υ.Γ. Γατακι ο Norris ποσο μαλλον το taxis Σταλθηκε απο το tapatalk Edited Δεκέμβριος 19 , 2017 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
stet Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2017 (edited) Καλημέρα και από μένα. Δηλαδή κάποιος που είναι άνεργος δεν έχει έσοδα τώρα και παίρνει από τα έτοιμα για να πληρωσει το ΕΦΚΑ που τρέχει δεν μπορεί να τα καταθέσει από τον προσωπικό του λογαριασμό στον επαγγελματικό? Από ότι είδα δεν υπάρχει προθεσμία/ποινή ακόμα. Σωστά? Edited Δεκέμβριος 19 , 2017 by stet Link to comment Share on other sites More sharing options...
alej Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2018 Εγώ δεν έχω δηλώσει τίποτα ακόμα, ξέρει κανείς ποιες είναι οι - πιθανές - κυρώσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2018 Για τους μηχανικους δεν εχει ανοιξει --πληρως-- η εφαρμογη στο taxis. Δεν μπορούμε ακομη να τους δηλώσουμε. Βγαζει σφαλμα. Μπηκες εσυ και σου βγαζει κουμπί για οροσθηκη επαγγελματικου λογαριασμου ? Κυρωσεις-ποινες δεν εχει --ακομα-- καπου στην ιαχυουσα νομοθεσια. Send from Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
alej Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2018 (edited) Όχι, δεν έχω τσεκάρει να δω τι γίνεται. Όλο αυτό με έχει ενοχλήσει αφάνταστα και θα μου δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα σε διάφορες αγορές / πληρωμές κλπ. τις οποίες εδώ και πολλά χρόνια τις κάνω μόνο online. Από την στιγμή που δεν υπάρχουν κυρώσεις ΔΕΝ το ενεργοποιώ καθώς είναι εντελώς πρόχειρα φτιαγμένο. Να ρωτήσω και κάτι άλλο, για ιατρούς και δικηγόρους έχει ανοίξει η εφαρμογή; Γνωρίζετε κάτι; Edited Ιανουάριος 20 , 2018 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zulumpo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2018 Προσωπικά τον έχω δηλώσει κανονικά στο taxisnet, δεν βγάζει σφάλμα, και ειναι επιβεβαιωμένος πριν απο το νέο ετος. Για πληρωμές άσχετες με το επάγγελμα τελικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον ε.τ.λ. π.χ. paypal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2018 ... που βρε τον δήλωσες ? ... το ρωτάω γιατί εμένα εξακολουθεί και μου βγάζει το παρακάτω. Ποιούς ΚΑΔ εχεις δηλώσει και σου έχει "ανοίξει" την εφαρμογή ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zulumpo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2018 taxisnet-> Εφαρμογή διαχείρισης επαγελματικών τραπεζικών λογαριασμών, καδ κύριος υπηρεσίες μηχανικών, τα αλλα ειναι παρεμφερή των μηχανικών, τι παίζει και δεν δουλεύει στους υπόλοιπους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα