Δημήτρης Β. Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 Ευχαριστώ πολύ! Κι εγώ προς την μια τεχνική έκθεση έκλινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tim22 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 Σε περίπτωση εργασιών ΕΕΔΜΚ μαζί με εργασίες του άρθρου 30: 1) Συντάσσουμε μια κοινή τεχνική έκθεση για την ΕΕΔΜΚ και συμπεριλαμβάνουμε όλες τις εργασίες στον προϋπολογισμό της ΕΕΔΜΚ ή 2) Συντάσσουμε τεχνική έκθεση μόνο για την ΕΕΔΜΚ και βγάζουμε ξεχωριστά βεβαίωση άρθρου 30 ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 Σε αντίστοιχη περίπτωση εγώ στην τ.ε. της ΕΕΔΜΚ ανέφερα και τις εργασίες του άρθ.30. Θα μπορούσες βέβαια να το κάνεις και με το νο.2 που περιγράφεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tim22 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 Φαντάζομαι βέβαια και η πρώτη περίπτωση που αναφέρω δεν είναι λάθος, καθώς έτσι κι αλλιώς πρέπει να γίνει ο πίνακας 3 και το μόνο πρόβλημα είναι να μην ξεπεράσουμε τις 25.000 ευρώ, σωστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 (edited) Προφανώς ανησυχείς μήπως με τις εργασίες του άρθ.30 ξεπεράσεις τα 25 χιλ του προπ/σμού. Δεν προκύπτει από κάπου ότι πρέπει απαραίτητα να περιληφθούν, αλλά ακόμα και αν δεν θες να κάνεις την συγκεκριμένη θεώρηση, βγάλε ξεχωριστά την βεβαίωση του άρθ.30. Edited Ιούνιος 19 by akis73 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GregDel Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 Καλησπέρα. Ποιες ειδικότητες εκδίδουν τη βεβαίωση; Που μπορώ να το βρω; Έχει σημασία το είδος εργασιών; πχ χρωματισμοί ή φωτοβολταϊκά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikPolo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 (edited) (Μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι πιθανόν να θεωρηθεί αφελές, αλλά οπως και να έχει....θέλω να ρωτήσω αν είναι νόμιμο να εκδοθεί βεβαίωση άρθρου 30 για εργασίες για οριζόντιο για την οποία ο φερόμενος ιδιοκτήτης δεν έχει αυτη τη στιγμή κάποιο έγγραφο κυριότητας πέρα από το ότι το δηλώνει στο κτηματολόγιο στο Ε9 του, καθώς δεν έχει κάνει ακόμα συμβολαιογραφική πράξη αποδοχής κληρονομιάς απο τον πατέρα του? Μπορώ να βάλω στα έγγραφα κυριότητας τα έγγραφα του κτηματολογίου και τους τίτλους του πατέρα του, και να αναρτήσω σαν λοιπά δικαιολογητικά και υ.δ από τον φερόμενο τωρινό ιδιοκτήτη ότι είναι ο νόμιμος κληρονόμος της εν λογω οριζοντίου? Ευχαριστώ για την βοήθεια. Edited Ιούλιος 23 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 Καλό είναι να μην το κάνεις! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 ιασονα, σωστα.... NikPolo: εξ αλλου στο κτηματολογιο μπορει να πηγες τα κληρονομοχαρτα αλλα εχεις παρατηρηση "λειπει η αποδοχη" Τελος, μετα τον ν 5095/24 η αποδοχη γινεται και μεσω δικηγορων... Επομενως ειναι, πλεον, θεμα λιγων ημερων η αποδοχη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitriou Antonios Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 (edited) Καλημέρα. Κόλλησε το σύστημα μόλις πάτησα να κατεβάσω το αρχείο της βεβαίωσης με αποτέλεσμα τώρα να μου λέει εκδόθηκε αλλά να μην έχω κάποιο αρχείο στις λήψεις μου. Μπαίνω στα αρχεία να ξανακατεβάσω το αρχείο, αλλά δεν υπάρχει τίποτα. Βγαίνει κάποια πράξη ή τα στοιχεία της αίτησης αποτελούν την βεβαίωση; EDIT: Πηγαίνοντας πιο πίσω στις καρτέλες διάβασα ότι και άλλοι συνάδελφοι ρώτησαν το ίδιο και πήραν απάντηση ότι δεν εκδίδεται κάποια πράξη. Οπότε η ερώτηση μου είναι, στον πελάτη τι δίνω; μόνο την τεχνική έκθεση; Edited Αύγουστος 1 by Dimitriou Antonios Βρήκα την απάντηση σε προηγούμενα μηνύματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα