MGD Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 Καλησπέρα συνάδελφοι. Για κτίρια που έχουν χαρακτηρισθεί ως διατηρητέα ισχύει λέτε το άρθρο ; Συγκεκριμένα μιλάω για εξωτερικούς χρωματισμούς.
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 Άρθρο 30 Εργασίες για τις οποίες δεν απαιτείται Οικοδομική Άδεια ή Έγκριση Εργασιών Μικρής Κλίμακας 1. Δεν απαιτείται οικοδομική άδεια ούτε έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας για τις εξής εργασίες, με την επιφύλαξη των ειδικών διατάξεων που αφορούν την περιοχή ή το κτίριο: 1
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 συν/φοι έχω ένα παλιό κτίσμα εντός αρχαιολογικής περιοχής και θέλω να το βάψω και να αλλάξω τα κεραμίδια Πηγαίνω 1. στο άρθρο 29 (παρ 2 όπου στο τέλος αναφέρεται) Έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας απαιτείται και για την εκτέλεση εργασιών, αν τούτο προβλέπεται σε ειδικότερες διατάξεις, καθώς και για τη νομιμοποίηση οποιασδήποτε εργασίας που προϋποθέτει την έκδοση σχετικής διοικητικής πράξης. και 2. στο άρθρο 30 (παρ 1 -την αναφέρει και ο Δημήτρης πιο πάνω αλλά την παραθέτω και πάλι για καλύτερη εποπτία) όπου αναφέρεται 1. Δεν απαιτείται οικοδομική άδεια ούτε έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας για τις εξής εργασίες, με την επιφύλαξη των ειδικών διατάξεων που αφορούν την περιοχή ή το κτίριο: ερώτημα: έστω ότι από την αρχαιολογία παίρνω την έγκριση Τι άδεια θα βγάλω μετά? 1. Ε.Ε.Μ.Κ (για χρωματισμούς και αλλαγή κεραμιδιών - που υπόψη δεν αντιστοιχίζονται ως εργασίες στις παραγράφους α-β=γ-..λ-λα-λβ) 2. Ε.Ε.Μ.Κ (αναγράφοντας ως εργασίες τις εργασίες του άρθ 30 παρ γ και στ -που όμως δεν υπάρχουν στο έντυπο της μικρής κλίμακας) ή 3. κανονική άδεια δόμησης εγώ κρίνω ως ορθή την 2
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 δεν σε καλυπτει το 29 στο ιβ και στο κ?? [και δεν πρεπει να ξεπερνας το οριο των 25.000] 1 1
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 αν και πρόκειται για ένα κτίσμα ύψους μόλις 2.7μ αυτό θα κάνω Σ' ευχαριστώ πολύ
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2018 Στην περίπτωση "ιστ) διάστρωση δαπέδου ακάλυπτου χώρου, με την προϋπόθεση ότι αυτή δεν υπερβαίνει το 1/3 του ακάλυπτου χώρου" Συμπεριλαμβάνεται και η σκυροδέτηση δαπέδου ακάλυπτου χώρου?
ppanag Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2018 εγώ καταλαβαίνω ότι συμπεριλαμβάνεται ...
lydia1 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2018 Καλησπέρα συνάδελφοι ήθελα να ρωτησω για μια περίπτωση που μ έτυχε αν έχει τύχει σε κάποιον άλλο ή γνωρίζει κάποιος να μ απαντήσει.. Πελάτισα μου ΄θέλει σε εκτός σχεδίου στον ακάλυπτο χώρο να κάνει μία υπερύψωση 0,50 μ τσιμεντόστρωση αυτής καθώς και πλακόστρωση της.Πιστέυετε μπορώ να ενταχθω στο αρ. 30 Εργασίες για τις οποίες δεν απαιτείται Οικοδομική Άδεια ή Έγκριση Εργασιών Μικρής Κλίμακας ή θα πρέπει να βγει κανονική άδεια δόμησης? Ο υπάλληλος της πολεοδομίας μου είπε ότι στην περίπωτση μου δεν ισχυει διοτι είναι μόνο για εντός σχεδίου από την στιγμή που μιλάει για υπολογισμο ακάλυπτου χώρου διάστρωση δαπέδου ακάλυπτου χώρου, με την προϋπόθεση ότι αυτή δεν υπερβαίνει το 1/3 του ακά- λυπτου χώρου εσας ποια είναι η γνώμη σας???
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2018 Γιατί? Στα εκτός σχεδίου δεν έχουμε ακάλυπτο χώρο? Τι θέλει να πει η ΥΔΟΜ?
lydia1 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2018 Αυτό μου απαντησε ότι είναι ΜΟΝΟ για τα εντός σχεδίου , έτσι αποφανθήκανε ύστερα από συννενοηση με τους συναδερφους του..
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα