fotinoula Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2023 (edited) Καλημέρα Έχω μια άδεια που έχω σε ισχύ σε εκτός σχεδίου περιοχή σε αγροτεμαχιο κάτω των 1200 .Η άδεια εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 2022 και αφορούσε προσθήκη κατ'επέκταση σε υφιστάμενη κατοικία και επισκευές αυτής και είχε και αυθαιρεσίες τακτοποιημένες με το Ν.4495/2017. Η κατοικία έχει δίρριχτη στέγη και ο ιδιοκτήτης θέλει να την κάνει εγκιβωτισμένη δίρριχτη παλι. Ουσιαστικά δεν θα αλλάξει ο κορφιάς της στέγης ούτε οι κλίσεις της αλλά θα εγκιβωτιστεί. Μπορώ να προχωρήσω σε ενημέρωση του φακέλου της άδειας καθώς ουσιαστικά δεν αλλάζει κάτι στο διάγραμμα κάλυψης της κατοικίας ή πρέπει να κάνω αναθεώρηση? Υπάρχει κάποιο πρόβλημα επειδή πρόκειται για εκτός σχεδίου περιοχή και ανήκω στις παρεκκλίσεις ? Μπορεί να γίνει αναθεώρηση γενικά ? και αν θέλω να μεταβάλλω τα μεγέθη του διαγράμματος κάλυψης αλλά χωρίς να υπερβώ τα επιτρεπόμενα? Γνωρίζει κανεις? Ευχαριστώ πολύ. Edited Μάιος 17 , 2023 by fotinoula Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΗ ΜΑΥΡΙΔΟΥ Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2023 Αν έχω βγάλει άδεια το 2020 για 80 τμ σε κατά παρέκκλιση εκτός σχεδίου. Δεν έχει ξεκινήσει εργασίες, τίποτε, το δικαίωμα για το υπόλοιπο δόμησης το κρατάει , αν κάνει τώρα αναθεώρηση; Η πάει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikegad Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2023 Σε Ο.Α. του 2006 με ισχύ έως τα τέλη του 2010, δεν ζητήθηκε αναθεώρηση για επέκταση του χρόνου ισχύος της για 4 επιπλέον έτη. Επομένως τυπικά δεν ήταν σε ισχύ την 01/03/2011, ενώ θα μπορούσε. Μπορεί να κάνει κάτι τώρα, η λόγο αμέλειας του ιδιοκτήτη και μηχανικού την κλαίει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
χαιδω Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2023 Οικοδομική άδεια του 2004 θα γίνει αναθεωρηση για αλλαγή επιβλεποντα για ρευματοδότηση.Στα στοιχεια λήξης της άδεια τι βάζω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotinoula Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2023 12 ώρες πριν, χαιδω said: Οικοδομική άδεια του 2004 θα γίνει αναθεωρηση για αλλαγή επιβλεποντα για ρευματοδότηση.Στα στοιχεια λήξης της άδεια τι βάζω; 31-12-2024 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
χαιδω Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2023 40 λεπτά πριν, fotinoula said: 31-12-2024 Πως προκύπτει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppanag Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2023 (edited) Μήπως έληξε το 2008 ? Edited Μάιος 18 , 2023 by ppanag Link to comment Share on other sites More sharing options...
χαιδω Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2023 12 ώρες πριν, ppanag said: Μήπως έληξε το 2008? Βάλε ότι θέλεις μου είπαν πολεοδομία,τυπικό είναι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
garma1979 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2023 Καλησπέρα. Επανέρχομαι με ένα ερώτημα που πιστεύω απασχολεί αρκετούς συναδέλφους. Στα κατά παρέκκλιση γεωτεμάχια στα οποία έχει εκδοθεί οικοδομική άδεια μετά την έναρξη ισχύος του 4759/2020 είναι δυνατή η αναθεώρηση της οικοδομικής άδειας?? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
subrosaval Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2023 Σε παλιά έντυπη άδεια έγινε προέγκριση αναθεώρησης και μετά αναθεώρηση στα πολεοδομικά μεγέθη κλπ. Όμως εκ σφάλματος δεν τίκαρα την επιλογή για αλλαγη επιβλέποντα, αν και έχω όλα τα απαραίτητα έγγραφα και ΥΔ των προηγούμενων μηχανικών. Πραγματικά δεν ξέρω πως μου ξέφυγε . Τι κανω τώρα ; αναγκαστικά αναθεώρηση ; Ή θα μπορουσα να κάνω ενημέρωση ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα