Μετάβαση στο περιεχόμενο

[ΑΡΘΡΟ 47 - Ν. 4495/17] Αποπεράτωση έργου και σύνδεση με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 40
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συνάδελφε μάλλον δεν κατάλαβες ότι μέσα στο e-άδειες προστέθηκε και η "σύνδεση με τα Δ.Κ.Ω" οπότε ανέτρεξε εκεί και δες πως γίνεται η σύνδεση

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

ξερω οτι υπάρχει η δυνατοτητα αυτή στο e-άδειες το Άρθρο 47Α ,παρ.1 του Ν.4495/2017 το οποίο έχει εφαρμογή σε περίπτωση νέας οικοδομής που έχει ελεγχθεί  από ελεγκτή δόμησης και ευρέθη σωστή. εδώ δεν ισχύει αυτό με τον ελεγκτη δόμησης

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα, η άδεια του 2001 που αναφέρεις είναι ανοικτή ακόμα; Αν οι εργασίες ξεκίνησαν πριν τον θεσμό του ΕΔ τότε λογικά θα πρέπει να κλείσεις την άδεια στην Υδομ με τον παλιό τρόπο, ήτοι υπ. δηλώσεις μηχανικών κλπ. Όμως αναφέρεις ότι παράλληλα έχεις κάνει και υπαγωγή στο ν.4495/17. Καλύτερα να ρωτήσεις στην Υδομ πως μπορείς να το κλείσεις όλο αυτό ώστε να πάρεις ρεύμα.

Edited by akis73
Link to comment
Share on other sites

Η αδεια του 2001 ειχε κλεισιμο ισογείου και προσθήκη β ορόφου. και τα δύο ειχαν υπερβασεις και μπηκαν στον 4495. το ισόγειο εχει ηλεκτροδοτηθεί το 2015 χωρίς θεώρηση της εντυπης ΄αδειας με την παρ. 3, άρθρ. 105, του Ν.4495/2017 και "ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 1ης ΔΟΣΗΣ ΕΝΙΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ για σύνδεση με δίκτυα κοινής ωφέλειας"

Link to comment
Share on other sites

Ωραία, άρα θες ρεύμα μόνο για τον όροφο αφού το ισόγειο ήδη έχει. Θα διαλέξεις την περίπτωση 1β και θα ανεβάσεις τα δικαιολογητικά που σου ζητάει. Θα πρέπει να θεωρηθεί το στέλεχος της ο.α. για την σύνδεση του ορόφου (κακώς δεν θεώρησες και το '15 για το ισόγειο). Για αυτό σου είπα ότι πρέπει να πας από την Υδομ για συνεννόηση.

Edited by akis73
Link to comment
Share on other sites

Αυτή παράγραφος μάλλον έχει μείνει έτσι, από τότε που έπαιρνες την βεβαίωση μέσω του συστήματος αυθαιρέτων. Αυτό προφανώς και έχει καταργηθεί πλέον.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.