dcoun Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2017 Καλησπέρα Ποιος είναι ο χρόνος ζωής ενός κυκλοφορητή σε κεντρική θέρμανση με χρήση που αντιστοιχεί στα νότια της Ελλάδος (Ηράκλειο Κρήτης); Ένας grundfos UPS 32-120 F 220 που είχε αγοραστεί πριν 7 χρόνια για κεντρική θέρμανση ρίχνει την ασφάλεια μόλις πάει να πάρει μπροστά. Είναι αποδεκτό αυτό το χρονικό διάστημα; Πιστεύετε ότι αξίζει να ψάξω για επισκευή; Αξίζει να εμπιστευτώ ξανά grundfos; Υπάρχουν πιο αξιόπιστες εναλλακτικές; ή ίδιου χρόνου ζωής με μικρότερο κόστος;
KF Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2017 Ο δικος μου δουλευει απο το 2000 χωρις προβλημα.
astrah Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2017 ρίχνει την ασφάλεια μόλις πάει να πάρει μπροστά. μήπως απλά έχει κολλήσει και θέλει ξεκόλλημα?
dcoun Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2017 μήπως απλά έχει κολλήσει και θέλει ξεκόλλημα? Ένας ηλεκτρολόγος που κάτι μέτρησε στα καλώδια του μου είπε ότι κάνει βραχυκύκλωμα και θέλει άλλαγμα.
qwert Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2017 υπάρχουν πραγματάκια που φτιαχνονται έυκολα και άλλα δυσκολοτερα. Οι ηλεκτρικές βλάβες συνηθίζεται να είναι μπελαλίδικες και να καταλήγουμε σε αντικατάσταση. Εγώ απλά θεωρώ οτι ήσουν άτυχος. έχω δει κυκλοφορητές οι οποιοι δουλεύουν εδώ και 30 χρόνια...
skidoo23 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2017 (edited) O κυκλοφορητής στο σπίτι του πατέρα μου (general electric) δουλεύει από το 1973 , όπως και ο λέβητας (βιοσωλ). Το τι καίνε ειναι άλλη ιστορία Edited Νοέμβριος 21 , 2017 by skidoo23
deathlok Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2017 Είναι σίγουρο πως φταίει ο κυκλοφορητής και όχι η εγκατάσταση; Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
denso Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2017 Καλό θα ήτανε να τοποθετείται στην επιστροφή ο κυκλοφορητής για τη μακροζωία του.
dcoun Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2017 Τελικά τον πήγα για επισκευή. Από την νεκροψία πρέπει για κάποιο λόγο να ζορίστηκε να πάρει μπρος (να κόλλησε) και έκαψε το πηνίο. Καινούργιο πηνίο, παράκαμψη τις ταχύτητες και τα ηλεκτρονικά του και απόψε τοποθετήθηκε και λειτουργεί.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα