Brasco Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 (edited) Σε προσθήκη ορόφου δεν έχω κανένα τοίχωμα με λειτουργία προβόλου με το οποίο να εφάπτεται η κλίμακα. Η κλίμακα είναι η Π16 Εσείς στο scada πως προσομοιώνετε την επιρροή της κλίμακας? Edited Απρίλιος 20 , 2013 by Brasco
McRaster Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Μια λύση ειναι με πεπερασμένα και η άλλη λύση είναι με εισαγωγή ράβδού (γεωμετρικά στοιχεία πλάκας)
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Έχετε καμιά ιδέα πως μπορεί (αν μπορεί) να προσομοιωθεί μια απλή πλακογέφυρα στο scadapro? Πρόκειται για μη προεντεταμένη γέφυρα μορφής πλάκας, μονολιθικά συνδεδεμένη με τα βάθρα (χωρίς εφέδρανα).
McRaster Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Χρησιμοποιώντας άλλο λογισμικό :-)
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Δεν μπορώ να περιγράψω μια πλάκα αμφίπακτη στα δύο άκρα, ελεύθερη στα άλλα δύο, τοιχεία (σαν υπογείου) μονολιθικά συνδεδεμένα και φορτία σε τυχούσες θέσεις ομοιόμορφα και συγκεντρωμένα τα οποία θα μπουν χειροκίνητα? Λέω, μήπως!!
McRaster Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 To πρόβλημα είναι οι φορτίσεις, αν είναι να ακολουθήσεις τη παραδοσιακή μέθοδο όπως στα κτηριακά μπορείς.Δώσε διαστάσεις να στο τρέξω και στο ανεβάζω
mich_mich Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 Γεια σας, Είμαι και εγώ ''κάτοχος'' και χρήστης του Scada Pro Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί στη δυναμική φασματική ανάλυση με επιφανειακά πεπερασμένα στοιχεία ενεργοποιεί πάνω από το 100% της μάζας και μάλιστα σχεδόν κατά 300? Μήπως τα επιφανειακά δεν υποστηρίζουν δυναμική ανάλυση? Ευχαριστώ!
Charlie Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 Συνάδελφε καλύτερα να ρωτήσεις στην Ace-Hellas. Φυσικά, μετά μπορείς να ενημερώσει και εμάς!!!
McRaster Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 Μέτρα τους κόμβους που έχεις απο τα πεπερασμένα, κάθε κόμβος και μάζα, συνεπώς...........το αποτέλεσμα που βλέπεις.Μόνο αυτό παρατήρησες; είσαι σίγουρος οτι η ανάλυση σου ολοκληρώθηκε στο 100% τών κόμβων;
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 Μήπως δίνεις την ίδια μάζα σε πολλά πεπερασμένα? (σε πολλές κατευθύνσεις?) π.χ. σε ένα κάνναβο τετραγωνικό 1Χ1, δεν μπορείς να δώσεις σε ΟΛΑ τα στοιχεία διατομή 1Χ1 και μάζα διότι είναι προφανές ότι έχεις πάρει την μάζα ήδη δύο φορές. Πρέπει να δώσεις μάζα μόνο στην μία διεύθυνση... Βέβαια μπορεί να λέω και βλακεία γιατί σκέφτομαι με όρους cubus...Δεν ξέρω τι κάνει το scada...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα