panou1986 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 Καλησπέρα σας. Θέλω τη γνωμη σας για ένα ασφαλιστικό ζήτημα που με απασχολεί έντονα. Είμαι ασφαλισμένος στο ΤΣΜΕΔΕ επι σειρά ετών ώς ελεύθερος επαγγελματίας. Στο μεσοδιάστημα λόγω στρατιωτικής θητείας ( 1 χρόνος ) το ΤΣΜΕΔΕ συνέχισε να με χρεώνει με εισφορές (μόνο ο κλάδος υγειάς ήταν εκτός) παρότι δεν είχα βιβλία ανοιχτά στην εφορία και φυσικά εισόδημα. Βέβαια αυτό είναι γνωστό με την ασφάλιση της ιδιότητας κτλ. Τέλος πάντων, τώρα χρωστάω 2 εξάμηνα (4000Ε) στο ΤΣΜΕΔΕ. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην πληρώσω τις εισφορές του χρόνου που ήμουν στρατό και ασ χαθούν συντάξιμα χρόνια; Καλές γιορτές.... Κώστες Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 Οχι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panou1986 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 Μου αρέσουν οι μονολεκτικές περιεκτικές απαντήσεις! Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 Σπανια απαντω ετσι. Συνηθως αιτιολογώ την θεση μου, αλλα την αιτιολόγηση την εκανες αψογα στον προλογο σου!! Σταλθηκε απο το tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα