nikos1982 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2017 εγκατασταση θερμανσης σε διωροφο σπιτι(τα γραφω με τη σειρα που ειναι στο υπογειο) αντλια θερμοτητας-δοχειο αδρανειας (1000 λιτρα) + μποιλερ (350 λιτρα) - υπαρχει τριωδη που γυρναει αναλογα που θελει να συμπληρωσει νερο- μετα η σωληνα απο δοχειο αδρανειας παει στον κυκλοφορητη και απο εκει στους σωληνες για να μοιρασει το νερο στους 2 οροφους. θερμοκραση προσαγωγης στους 42 παραθετω και φωτο
nikos1982 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2017 και το ερωτημα μου: πως γινεται να φευγει πιο ζεστο νερο στον 2ο οροφο απο οτι στον 1ο οροφο; οταν φευγει απο κατω να εχει κοντα στους 35 βαθμους ( η φωτο με την πρασινη σωληνα που γραφει 1ος) και οταν φτανει πανω πριν την εισοδο του σπιτιου(στον 1ο οροφο) η θερμοκρασια να ειναι κοντα στους 40 βαθμους(4 τελευταιες φωτο);;;;;
petranhar Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2017 και το ερωτημα μου: πως γινεται να φευγει πιο ζεστο νερο στον 2ο οροφο απο οτι στον 1ο οροφο; οταν φευγει απο κατω να εχει κοντα στους 35 βαθμους ( η φωτο με την πρασινη σωληνα που γραφει 1ος) και οταν φτανει πανω πριν την εισοδο του σπιτιου(στον 1ο οροφο) η θερμοκρασια να ειναι κοντα στους 40 βαθμους(4 τελευταιες φωτο);;;;;Τα θερμομετρα δεν δειχνουν σωστη θ και εχουν αποκλιση Στάλθηκε από το EVA-L19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
nikos1982 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2017 Τα θερμομετρα δεν δειχνουν σωστη θ και εχουν αποκλιση Στάλθηκε από το EVA-L19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μαλιστα, φαντζομαι με μια αλλαγη θερμομετρων θα φανει αν υπαρχει θεμα ή οχι ε;
petranhar Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2017 μαλιστα, φαντζομαι με μια αλλαγη θερμομετρων θα φανει αν υπαρχει θεμα ή οχι ε;Ακριβως... Στάλθηκε από το EVA-L19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
nikos1982 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2017 μαλιστα, φαντζομαι με μια αλλαγη θερμομετρων θα φανει αν υπαρχει θεμα ή οχι ε; Προτινεις να αλλαξω τα θερμομετρα απο το δοχειο αδρανειας και μετα;απλως μου φαινεται περιεργο γιατι μεχρι και πριν κανενα μηνα ολα ηταν κομπλε...
petranhar Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2017 Προτινεις να αλλαξω τα θερμομετρα απο το δοχειο αδρανειας και μετα;απλως μου φαινεται περιεργο γιατι μεχρι και πριν κανενα μηνα ολα ηταν κομπλε...Το θεμα ειναι αν εντοπισες το προβλημα με μια ...προληπτικη ματια η διαμαρτυρηθηκε ο ιδιοκτητης οτι δεν ειναι ικανοποιητικη η θερμανση ; Στάλθηκε από το EVA-L19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
nikos1982 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2017 Το θεμα ειναι αν εντοπισες το προβλημα με μια ...προληπτικη ματια η διαμαρτυρηθηκε ο ιδιοκτητης οτι δεν ειναι ικανοποιητικη η θερμανση ; Στάλθηκε από το EVA-L19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ο ιδιοκτητης ειμαι εγω και επειδη ψαχνω γενικα το οτιδηποτε για αυτο ρωταω.δεν γινεται να εχει κατω 35 και πανω πριν μπει στο σπιτι να εχει 39-40
petranhar Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2017 ο ιδιοκτητης ειμαι εγω και επειδη ψαχνω γενικα το οτιδηποτε για αυτο ρωταω.δεν γινεται να εχει κατω 35 και πανω πριν μπει στο σπιτι να εχει 39-40Το πιθανοτερο ειναι η αρχικη μας εκτιμηση εφοσον η αισθηση της θερμανσης ειναι ικανοποιητικη. Στάλθηκε από το EVA-L19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα