Μετάβαση στο περιεχόμενο

κοινόχρηστα κλειστού διαμερίσματος


Scrooge

Recommended Posts

Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με τη συμμετοχή ενός κλειστού διαμερίσματος (χωρίς ένοικο) στα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας.

 

Αν δεν κάνω λάθος, αυτό θα πρέπει να συμμετέχει κανονικά στα κοινόχρηστα (μέσω του ιδιοκτήτη), εφόσον δεν ορίζεται διαφορετικά στο καταστατικό της πολυκατοικίας.

Εφόσον συμφωνηθεί ομόφωνα από τους άλλους ενοίκους, μπορεί να πληρώνει ένα ποσοστό από τα κοινόχρηστα που θα πλήρωνε αν κατοικούνταν.

Συνήθως αυτό το ποσοστό λαμβάνεται αυθαίρετα 30%.

Νομίζω ότι μία μείωση είναι δίκαιη, καθώς το κλειστό διαμέρισμα δεν χρησιμοποιεί ανελκυστήρα, κοινόχρηστο ρεύμα και νερό, ούτε λερώνει τους κοινόχρηστους χώρους.

 

Από την άλλη, αν δεν κάνω λάθος, δεν μπορεί να εξαιρεθεί από το πάγιο θέρμανσης ακόμη κι αν αφαιρεθεί η ηλεκτροβάνα (σε σύστημα αυτονομίας με ωρομετρητές).

Αυτό, γιατί το πάγιο έχει την έννοια του θερμικού κέρδους από τα άλλα θερμαινόμενα διαμερίσματα, κάτι που εξακολουθεί να ισχύει και σε ένα κλειστό διαμέρισμα.

 

Ισχύουν τα παραπάνω;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.