Στελιος1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2017 Θα μπορουσε να εφαρμοσθει στην αποσταξη τσιπουρου? Θελω να πειραματισθω αρχικα με αποστακτηρα 5 λιτρων (απο παλια χυτρα) για να δω τι επιπτωσεις και αν θα εχει στην ποιοτητα του αποσταγματος. Εαν αξιζει τ κοπο να επεκταθει και σε αγροτικο καζανι 2ημερου, οπου εχει πλεον σημασια και η οικονομια καυσιμου. Ερωτησεις.. Τι υποπιεση πρεπει να δημιουργηθει για να βρασει ας πουμε στους 60 βαθμους αντι των 80? Τι ειδους αντλια χρειαζεται? Ψαχνω παντου και δε μπορω να βγαλω καποια ακρη, ενδεχομενως να ειναι και ανεφαρμοστο πρακτικα, γ αυτο οποιαδηποτε πληροφορια-γνωμη- η οτι αλλο μου ειναι πολυ χρησιμα.
Στελιος1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2018 Εαν ρωτουσα για υγρασια σε τοιχο θα επαιρνα αρκετες απαντησεις.. Οι επιστημονες δεν εχουν αποψη λοιπον, δε πειραζει θα μαθω απο τους εμπορους.
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2018 Σιγά ρε βιαστικέ που έχεις και παράπονο για την "κακή εξυπηρέτηση"... Λοιπόν, ως "έμπειρος" και σε καμία περίπτωση "'έμπορος", σου λέω ότι το προϊόν της απόσταξης σε χαμηλή θερμοκρασία πάσχει ουσιαστικά. Κατά βάση δεν πίνεται. Άντε, και καλή χρονιά.
Στελιος1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2018 Καλα ΡΕ ΄΄εμπειρε΄΄ στα αποσταγματα. Αιντε καλη χρονια.
fomalhaut Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2019 Θα τυφλωφεις από μεθανόλη στα πρώτα δέκα ρακοποτηρα, αν συνεχίσεις θα έχουν από τα αλλά αυτοί που θα σε βρουν. Η απόσταξη σε οποία πίεση και βαρύτητα και αν γίνεται είναι ΚΛΑΣΜΑΤΙΚΗ, αν μειώσεις την πίεση , κλείνεις και τα παράθυρα συλλογής απόρριψης / στην μονάδα του χρόνου, κεφαλή ουρά που λένε και οι μάστορες, αν εισαι πρωτάρης σύρε το καζάνι σου στα Ιμαλάια
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα