Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα μπορουσε να εφαρμοσθει στην αποσταξη τσιπουρου? Θελω να πειραματισθω αρχικα με αποστακτηρα 5 λιτρων (απο παλια χυτρα) για να δω τι επιπτωσεις και αν θα εχει στην ποιοτητα του αποσταγματος.

Εαν αξιζει τ κοπο να επεκταθει και σε αγροτικο καζανι 2ημερου, οπου εχει πλεον σημασια και η οικονομια καυσιμου.

Ερωτησεις.. Τι υποπιεση πρεπει να δημιουργηθει για να βρασει ας πουμε στους 60 βαθμους αντι των 80?

Τι ειδους αντλια χρειαζεται?

Ψαχνω παντου και δε μπορω να βγαλω καποια ακρη, ενδεχομενως να ειναι και ανεφαρμοστο πρακτικα, γ αυτο οποιαδηποτε πληροφορια-γνωμη- η οτι αλλο μου ειναι πολυ χρησιμα.

Δημοσιεύτηκε

Εαν ρωτουσα για υγρασια σε τοιχο θα επαιρνα αρκετες απαντησεις.. Οι επιστημονες δεν εχουν αποψη λοιπον, δε πειραζει θα μαθω απο τους εμπορους.

Δημοσιεύτηκε

Σιγά ρε βιαστικέ που έχεις και παράπονο για την "κακή εξυπηρέτηση"...

 

Λοιπόν, ως "έμπειρος" και σε καμία περίπτωση "'έμπορος", σου λέω ότι το προϊόν της απόσταξης σε χαμηλή θερμοκρασία πάσχει ουσιαστικά.

Κατά βάση δεν πίνεται.

 

Άντε, και καλή χρονιά.

  • 1 year later...
Δημοσιεύτηκε

Θα τυφλωφεις από μεθανόλη στα πρώτα δέκα ρακοποτηρα, αν συνεχίσεις θα έχουν από τα αλλά αυτοί που θα σε βρουν. Η απόσταξη σε οποία πίεση και βαρύτητα και αν γίνεται είναι ΚΛΑΣΜΑΤΙΚΗ, αν μειώσεις την πίεση , κλείνεις και τα παράθυρα συλλογής απόρριψης / στην μονάδα του χρόνου, κεφαλή ουρά που λένε και οι μάστορες, αν εισαι πρωτάρης σύρε το καζάνι σου στα Ιμαλάια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.