vivi-gewrgiadou Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2018 Καλημέρα.. μήπως μπορει κάποιος να με βοηθήσει με τον κλιματισμό.. έχω να κάνω μια μελέτη για την σχολή .. μήπως έχετε καμιά μελέτη κλιματισμού να μου στείλετε ???
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2018 Μπορείς να βάλεις έναν πιο συγκεκριμένο τίτλο στο θέμα σου διότι το «Μηχανολογικά» σκέτο νέτο δεν είναι ότι πιο καλό.
antloukidis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2018 Είναι σαν να ζητάς τη μελέτη ενός αυτοκινήτου. Δεν μας λες αν θα είναι τύπου "smart", τύπου "mercedes", SUV, λεωφορείο, νταλίκα, γερανοφόρο, βυτιοφόρο τροφίμων ή λυμάτων, τρακτέρ κλπ κλπ κλπ
vivi-gewrgiadou Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2018 Ψάχνω απλώς μια μελέτη κλιματισμού να πάρω μια ιδέα πως να την φτιάξω ..
vivi-gewrgiadou Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2018 Καλημέρα.. μήπως μπορει κάποιος να με βοηθήσει με τον κλιματισμό.. έχω να κάνω μια μελέτη για την σχολή .. μήπως έχετε καμιά μελέτη κλιματισμού να μου στείλετε ??? Ψάχνω απλώς μια μελέτη κλιματισμού να πάρω μια ιδέα πως να την φτιάξω .. Μπορείς να βάλεις έναν πιο συγκεκριμένο τίτλο στο θέμα σου διότι το «Μηχανολογικά» σκέτο νέτο δεν είναι ότι πιο καλό.. Δεν μπορώ να αλλάξω τώρα τίτλο στο θέμα μου.. δεν ξέρω να χρησιμοποιώ καλά την εφαρμογή..
george68 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2018 (edited) ψαξε λιγο στο ιντερνετ εχει πολλα ... http://apothesis.teicm.gr/xmlui/bitstream/handle/123456789/663/kanakoudis.pdf?sequence=1&isAllowed=y Edited Ιανουάριος 18 , 2018 by george68
vivi-gewrgiadou Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2018 Σε ευχαριστώ πολύ.. κάτι σε excel μήπως υπάρχει?
gnusselt Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2021 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2021 Έχω μια αντλία θερμότητας που ψύχει / ζεσταίνει νερό (καλοκαίρι / χειμώνας) και το δίνει σε μια Κεντρική Κλιματιστική Μονάδα συνδεδεμένη με αεραγωγούς. Ένα λογισμικό ΚΕΝΑΚ απαντάει ότι απαιτείται αέρας με παροχή 2000 m3/h για ένα χώρο γραφείων 800 τ.μ. Θεωρεί ανανεώσεις του αέρα = 3. Ένα λογισμικό υπολογισμού φορτίων απαντάει ότι τα ψυκτικά φορτία είναι 70kW. Δεν έπρεπε να ισχύει ο νόμος Q = m C ΔΤ ; ( Q: ψυκτικό φορτίο , m: παροχή αέρα , Cp = 1 kJ/(kg K) , ΔΤ = 7 ) Εμένα πάντως μου φαίνονται πολύ λίγα τα 2000 m3/h για ένα χώρο 800 τ.μ. Παρακαλώ τα φώτα σας. 😳
antloukidis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2021 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2021 Γραφεία 800 τ.μ. με τυπικό ύψος 3 μ. έχουν όγκο 2400 κ.μ. Άρα 2000 κ.μ./ώρα δεν αρκούν ούτε για 1 ανανέωση...
Konstantinos IB Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2021 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2021 (edited) Σωστό! Αν πάρουμε υπ' όψη μας ότι η συνήθης παροχή στη μεγάλη σκάλα ενός κλιματιστικού 2,8 kW είναι από 480 έως 520 m3/h η παροχή αυτή αντιστοιχεί περίπου σε 3 εννιάρια και ένα δωδεκάρι. Προφανώς τα 2000m3/h (ΔΤ από 15 έως 17 οC) δεν επαρκούν διότι ο χώρος γραφείων είναι αρκετά ενεργοβόρος σε θερινό κλιματισμό. Edited Οκτώβριος 8 , 2021 by Konstantinos IB
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα