mast1985 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2018 Μου ζήτησαν απο το Αρχιτεκτονικό Συμβούλιο να προσκομίσω διάγραμμα δόμησης για ένα ερείπιο κτίριο προς κατεδάφιση. Πρέπει να φτιάξω πλήρες διάγραμμα δόμησης όπως θα κάναμε σε νέο κτίριο ή με την αποτύπωση του τοπογραφικού είμαι καλυμένη αν βάλω και εμβαδομετρήσεις; Ξέρει κάποιος;
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2018 αν μέσα στο οικόπεδο δεν έχεις άλλα κτίσματα αλλά μόνο το προς κατεδάφιση τότε δεν χρειάζεται δ.κ (δηλ καταργήθηκε ενώ στον αρχικό 4030/11 προβλέπονταν δ.κ) 1
mast1985 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2018 Αυτό το γνωρίζω και κατεδαφίζονται όλα. Ο αρμόδιος υπάλληλος του Σ.Α. όμως που θα μου δώσει την έγκριση, μου είπε οτι επειδή είναι αρχιτέκτονας δε μπορεί να μου υπογράψει το τοπογραφικό που προσκόμισα και μου ζήτησε διαγραμμα δόμησης.
kan62 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2018 Δεν του ζητάς να το υπογράψει, να το δει του ζητάς και να γράψει σε κάποιο χαρτί τη γνώμη του συμβουλίου περί κατεδάφισής του κτίσματος ή μη. Τις φωτογραφίες γιατί τις κοιτάει αφού δεν είναι φωτογράφος ; Έλεος πιά με κάποιους των ΣΑ. Ευτελίζουν τα συμβούλια σε ότι πιό αυθαίρετο υπάρχει στη διαδικασία. Κρίμα ... υγ. φαντάζομαι είναι κάποιος μόνιμος της αποκεντρωμένης ... 2
mast1985 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2018 Δίκιο έχεις, και ναι μόνιμος είναι, αλλά δεν μου δίνει τίποτα αν δεν του πάω διάγραμμα δόμησης..
nikosantona Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2018 για κτισματα προ του 55 περναμε αρχιτεκτονικο συμβούλιο, Γνωριζει κανεις αν η τεχνικη εκθεση που κανουμε για κατεδάφιση είναι ίδια και για το συμβούλιο ή διαφέρει?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα