Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2018 (edited) Σε ποιά περίπτωση μπορεί μια οριζόνται (διαμέρισμα) να έχει δηλωθεί λιγότερο στο κτηματολόγιο; Δε μου χει τύχει αλλά ρωτάω γενικά τώρα. Edited Φεβρουάριος 23 , 2018 by Sw0rdf1sh Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2018 1.Με τα τ.μ του συμβολαίου χωρίς τον η/χωρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2018 Οπότε αν συκρίνω το 1ο ΠΕΑ (που δεν αφορά Η/Χ) με τα τ.μ. του κτηματολογίου θα πρέπει να συμβαδίζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2018 (edited) με κλειστο η/χωρο, τακτοποιημένο κανονικά δεν συμβαδίζει το πεα με το κτηματολόγιο. Την τακτοποίηση δεν είσαι υποχρεωμ΄ρνος να την δηλώσεις στο κτηματολόγιο, και ούτε πρέπει. Την αλλαγη χρήσης μόνο εφόσον είχε γίνει από μεταφορά συντελεστη δόμησης. Edited Φεβρουάριος 23 , 2018 by katrmp Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2018 Και εμένα σήμερα στη Eurobank μου είπαν πως η υποτιθέμενη σύνδεση με τη πλατφόρμα που θα γινόταν στις 15/2 δεν έχει γίνει ακόμα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2018 με κλειστο η/χωρο, τακτοποιημένο κανονικά δεν συμβαδίζει το πεα με το κτηματολόγιο. Την τακτοποίηση δεν είσαι υποχρεωμ΄ρνος να την δηλώσεις στο κτηματολόγιο, και ούτε πρέπει. Την αλλαγη χρήσης μόνο εφόσον είχε γίνει από μεταφορά συντελεστη δόμησης. Αν είναι κλειστός δεν το παραβλέπεις στο ΠΕΑ.Περιλαμβάνεται. πχ 100τ.μ ιδιοκτησία και 5 τ.μ. ο κλειστός χώρος το ΠΕΑ θα βγει 105. Εαν έχει νομιμοποιήσει το κτηματολόγιο είναι πχ σίγουρα 100 και έχει βεβαίωση για τα 5; Του τη ζητάει ο οδηγός άρα θα είναι οκ. Εάν συγκριθεί 105 το 1ο ΠΕΑ με τα 100 τ.μ. του κτηματολογίου ακόμα και αν δεν είχε υποχρεώση να το δηλώσει εκεί έχει βεβαίωση περαίωσης για τα επιπλέον 5 που τη δηλώνει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gsfp Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2018 Σε αυτό το θέμα συζητούμε για τον Οδηγό Εφαρμογής Εξοικονόμηση Κατ΄ Οίκον ΙΙ και τις διαδιακασίες υπαγωγής. Αν έχω τακτοποιήσει αυθαιρεσία στην κατοικία μπορώ να διενεργήσω τις ενεργειακές επιθεωρήσεις στο ΄΄Εξοικονομώ΄΄ γιατί δεν αναφέρεται κάτι πουθενά??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coulis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2018 Αν έχω τακτοποιήσει αυθαιρεσία στην κατοικία μπορώ να διενεργήσω τις ενεργειακές επιθεωρήσεις στο ΄΄Εξοικονομώ΄΄ γιατί δεν αναφέρεται κάτι πουθενά???Νομος 4409/'16 αρθρο 53. Ασυμβίβαστα Ενεργειακών Επιθεωρητών https://www.taxheaven.gr/laws/law/index/law/763 ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raniak20 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2018 Μπορείς αυθαίρετα κ μικρής κλίμακας. Με τα ΠΕΑ που έχουν ήδη εκδοθεί, από άλλους μηχανικούς, παλαιότερης έκδοσης, τι θα γίνει τελικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ελένη Λ. Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2018 Συνάδελφοι, γνωρίζει κανείς την διαδικασία ανάκλησης πεα που εκδόθηκε πριν την 26/11/17 από άλλον όμως συνάδελφο εν. επ.; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα