gsaraf Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2018 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2018 Ο ηλιακός, που θέλω να συνδεθεί με υπάρχον boiler, είναι η παρέμβαση 4Α; Όχι, είναι 4Β. Θα τοποθετηθούν οι συλλέκτες στο δώμα και με βεβιασμένη κυκλοφορία θα ζεσταίνεται το νερό στο boiler, που βρίσκεται σε χαμηλότερη στάθμη.
katrmp Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2018 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2018 ποιο είναι το link του site για τίς αιτήσεις?
Mananthi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2018 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2018 https://exoikonomisi.ypen.gr/welcome
Κυπαρίσσης Βασίλης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2018 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2018 (edited) Καλημέρα σας. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Μπορείς να γίνεις σύμβουλος έργου ή και ανάδοχος έργου για τον εαυτό σου (αν έχεις μια εταιρία δική σου), η στην γυναίκα σου (πχ ή συγγενείς β' βαθμού)? ή μπαίνει και στον σύμβουλο το ασυβίμαστο, όπως και στους Ενεργειακούς Επιθεωρητές? Edited Φεβρουάριος 28 , 2018 by Κυπαρίσσης Βασίλης
silverhawk Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2018 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2018 (edited) Ποιον κωδικό πρέπει να βάλουμε κάτω από το email ? Λογικά αυτόν που θα έπρεπε να μας στείλουν με την εγγραφή. Edited Φεβρουάριος 28 , 2018 by silverhawk
ZesteR Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2018 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2018 Ο λογαριασμός της ΔΕΗ υπάρχει στα δικαιολογητικά για την επιβεβαίωση του αριθμού παροχής... Δεν υπάρχει καμία αναφορά για τα τετραγωνικά. Πελάτης έχει αριθμό παροχής τον οποίο κ δηλώνει στο Ε9 ΚΑΙ Ε1, όμως δεν έχει λογαριασμό ΔΕΗ διότι παίρνει ρεύμα από το κοινόχρηστο που είναι και αυτό στο όνομα του. Πως θα μπορέσει να μπει? Προλαβαίνει να κάνει τώρα σύνδεση? Μπορεί να προσκομίσει κάποια βεβαίωση από την ΔΕΗ? Τον λογαριασμό ΔΕΗ θα τον απαιτήσουν στις 8-3-2018 ή σε μεταγενέστερο στάδιο?
katrmp Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2018 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2018 το 40% εξοικονόμηση ποιό είναι? 40% του κτιρίου αναφοράς? (ή παίζει ρόλο η κατανάλωση του υπάρχοντος κτιρίου?)
silverhawk Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2018 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2018 Του κτιρίου αναφοράς φίλε μου.
gamvro Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2018 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2018 το 40% εξοικονόμηση ποιό είναι? 40% του κτιρίου αναφοράς? (ή παίζει ρόλο η κατανάλωση του υπάρχοντος κτιρίου?) Ένα παράδειγμα, όπως το καταλαβαίνω εγώ: -Εκτιμώμενη ετήσια εξοικονόμηση πρωτογενούς ενέργειας & τιμή μονάδας [kWh/m2]: 39.8 (Από την δεύτερη σελίδα του 1ου ή 2ου ΠΕΑ και μόνο στην Σύσταση 1). -Υπολογιζόμενη ετήσια κατανάλωση πρωτογενούς ενέργειας Κτηρίου αναφοράς [kWh/m2]: 113.2 (Από πρώτη σελίδα πάντα του 1ου ΠΕΑ). Ήτοι: Ετήσια εξοικονόμηση πρωτογενούς ενέργειας (1ου ή 2ου ΠΕΑ): 39.8 / 113.2= 35.2%
ΑΓΝΗ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2018 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2018 gsraf ευχαριστώ για τον χρόνο σου!! Άρα, αν δεν θέλω να συνδεθεί ο ηλιακός με το υπάρχον boiler αλλά να έχει δικό του δοχείο θέρμανσης, φυσική ροής, τότε επιλέγω το 4Α, σωστά;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα