bag Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2018 Τα έντυπο επεμβάσεων το συμπληρώνουμε με το χέρι και το σκανάρουμε - μετατρέπουμε σε pdf ; Υπάρχει σε επεξεργάσιμη μορφή ; Συνολικά πόσα έγγραφα πρέπει να ανεβάσουμε ;
arisermpo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2018 (edited) Μόλις το τέλειωσα και το ανεβάζω: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ III - Έντυπο Πρότασης Παρεμβάσεων, σε μορφή word (.doc) για να μπορείτε να το συμπληρώνετε ηλεκτρονικά… Καλό ΠΣΚ και καλό κουράγιο συνάδελφοι! Εντυπο παρέμβασεων σε word Sent from my LG-D855 using Tapatalk Edited Μάρτιος 7 , 2018 by arisermpo
Μουρβι Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση μουρβι. Ο μηχανικός μου θεωρεί οτι αρκούν μόνο τα τεχνικά χαρακτηριστικά στο έντυπο παρεμβάσεων. Μπορεί η έλλειψη υπολογισμού του κόστους να μπλοκάρει την αίτηση; στο εντυπο παρεμβασεων ζηταει κοστη αν δεν εχει προσφορες ας βαλει τα μεγιαστα κοστη που του δινει το προγραμμα . και μετα και λιγοτερα να βγουν τα τιμολογια δεν πειράζει.
bardale Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2018 Γεια σας ! μια ερώτηση για θερμομόνωση σε Εξωτερικό τοίχο σε επαφή με τον εξωτερικό αέρα στη ζώνη β θα πρέπει να πάρω σαν μέγιστο U=0,50 ή 0,45 για τα κατακόρυφα δομικά στοιχειά ;
katrmp Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2018 καμιά πληροφόρηση κανείς για αυριο, αν θα ανοίξει ή θα δωθει παράταση?
ge_liakos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2018 Μακαρι να μην ανοιξει. Στην τηλεοραση παντως λένε οτι ανοίγει αυριο. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μουρβι Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2018 Το εντυπο παρεμβασεων το στελενετε για υπογραφη σε ΚΕΠ ? η οχι?
Allobar Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2018 Το εντυπο παρεμβασεων το στελενετε για υπογραφη σε ΚΕΠ ? η οχι?Οχι Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mechgiann Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2018 Τα ανήλικα τέκνα-προστατευόμενα μέλη φαίνονται σε κάποιο δικαιολογητικό?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα