ΑΓΝΗ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 Οι πελάτες μου έχουν τηλεθέρμανση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zxgr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 Οι λέβητες πελετ είναι εκτός πεδίου εφαρμογής της 813/2013 και δεν έχουν ηsΑΘ Αντιμετώπιση ίδια με παλαιούς λέβητες πίνακες 4.2βγ 4.3 4.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΓΝΗ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 Σ ευχαριστώ πολύ, zxgr!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HumanError Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 υπάρχει κανείς που κατάφερε να κάνει οριστική υποβολή ΠΕΑ από χτες το βράδυ ; έχει νόημα τελικά όλη αυτή η τραγωδία ; για μια εξοικονόμηση ενέργειας αμελητέα σε εθνικό επίπεδο και με όρους χρηματιστηρίου ; το buildingcert και οι servers του είναι obsolete και το ΚΑΠΕ είναι "ο εθνικός φορέας για την προώθηση των Ανανεώσιμων Πηγών, της Ορθολογικής Χρήσης και της Εξοικονόμησης Ενέργειας.; το helpdesk του εξοικονομω ιι, το οποίο δεν υπήρξε ποτέ και πόσα άλλα να πεις για ένα γαμ...videogame τελικά. με νικητή το σύστημα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
despoina_pa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 Απο χθες το βραδυ στο buildingcert οταν ανεβαζω το xml μου βγαζει μήνυμα πως "Η σύνδεση μς τον server που εκτελει τους υπολογισμούς δεν καταστει εφικτή!". Εχει και αλλος αυτο το προβλημα ή συμβαινει μονο ατο δικο μου λογαριασμο; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
batzmav Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 Και εγώ δε μπορώ να ανεβάσω το ΠΕΑ από χθες το βράδυ.Έχουν πρόβλημα...μεγάλο όλοι τους. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ip Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 Έχω έτοιμο το ΠΕΑ για εκδοση (ενοικιαστήριο) και από εχθές λαμβάνω αυτό το μήνυμα. Τελικά είμαι ο μόνος? Λόγω τεχνικού προβλήματος, έχει τεθεί προσωρινά όριο στον αριθμό των χρηστών που μπορούν να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα το σύστημα. Αυτή τη στιγμή, το όριο αυτό έχει ξεπεραστεί. Παρακαλούμε δοκιμάστε αργότεραΖητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
despoina_pa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 ip κανε απανωτές ανανεωσεις...καποια στιγμη μπαινει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelosk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 Απο χθες το βραδυ στο buildingcert οταν ανεβαζω το xml μου βγαζει μήνυμα πως "Η σύνδεση μς τον server που εκτελει τους υπολογισμούς δεν καταστει εφικτή!". Εχει και αλλος αυτο το προβλημα ή συμβαινει μονο ατο δικο μου λογαριασμο; Δεν είσαι μόνη :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΗΛΙΑΣ Ζ. Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 (edited) Καλημέρα..να ρωτήσω κάτι..στο εξοικονομώ 2 ο ηλιακός που θα βάλουμε πρέπει να καλύπτει τις απαιτήσεις του Κενακ? Σε διαμέρισμα που χρειάζεται 3,5 τ.μ ηλιακοί συλλέκτες τα 1100€ που δίνει το πρόγραμμα φτάνουν(δεν γνωρίζω κοστολογιο ηλιακού συλλέκτη) Edited Μάρτιος 8 , 2018 by ΗΛΙΑΣ Ζ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα