Fade2Black Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2018 (edited) Δεν ξέρω αν το είδατε , παντως σήμερα βγήκαν αλλά 60 άτομα για το εξοικονομώ 1...ελπίζω κανεις συνάδελφος να μην λεκάνες ανάκληση του 1ου πιστοποιητικου με σκοπό να ενταχθεί στο εξοικονομώ 2 Ρε Ηλία πλάκα μας κάνεις που το είδες εσύ αυτό;;;;; edit. Κι όμως είναι αλήθεια!!! Πωωωωωωω φιλε ειναι βλαμμενοι οι άνθρωποι!!! Βάζουν 60 άτομα μέσα μία μέρα πριν την υποτιθέμενη έναρξη του προγράμματος... Κάποιοι από αυτοί μπορέι να έχουν ήδη ετοιμάσει αιτήσεις για το καινούριο... Edited Μάρτιος 6 , 2018 by Fade2Black
pirsogiannis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2018 (edited) @ ata: Δεν έχω δει ποτέ μου ενεργειακό τζάκι με β.α. μεγαλύτερο του 0.82-0.83. Αντιλαμβάνεσαι τί β.α. έχει ένας καινούριος λέβητας. Πού να ρωτήσουμε για μπαλκόνια και όλα τα υπολοιπα? ηλία ρίχτο, ρίχτο ηλία το λινκ με τα αποτελέσματα εννοώ Edited Μάρτιος 6 , 2018 by pirsogiannis
ΗΛΙΑΣ Ζ. Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2018 https://www.b2green.gr/el/post/55466/ki-omos-entaxi-neon-ofeloumenon-sto-palaio-exoikonomo 2
ΗΛΙΑΣ Ζ. Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2018 Άντε δούλεψε εσύ σε αυτό το κράτος 1
Allobar Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2018 (edited) Δεν έχει ακουστεί τίποτε για παράταση έτσι; Βλέπω να το ξεκινάνε την Πέμπτη οι βλαμμένοι, και να γίνεται το έλα να δεις... οι παρεμβάσεις των δύο τοπικών τεε ήταν πολύ σωστή κίνηση. οι υπόλοιποι τι κάνουν; το τεε δεν πρέπει να πάρει θέση επίσημα; θα είναι τραγικό για όλους μας να ξεκινήσουν την Πέμπτη, θα γίνουν πολλά λάθη Edited Μάρτιος 6 , 2018 by Allobar 1
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2018 Εγώ πιστεύω πως θα έχει παράταση... 1
Allobar Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2018 (edited) ή θα έχει παράταση ή θα έχει πολύ γέλιο και πολύ κλάμα συνάμα Edited Μάρτιος 6 , 2018 by Allobar
joanlioliou Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2018 Για το post #1154, για τα split έχω και εγώ την ίδια απορία, δηλ αν μπορείς τελικά να τα εντάξεις στο πρόγραμμα, μόνο για ψύξη. κάποια άποψη??? ενδιαφέρει πολύ κόσμο να δροσίζεται λίγο το καλοκαιράκι!
Mananthi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2018 Στην εκδήλωση του Π.ΣΥ.Π.ΕΝ.ΕΠ στα Χανιά είπαν ότι μπορείς να έχεις split μόνο για ψύξη.
katrmp Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2018 Για τα κουφώματα, απλά αναφέρετε να έχουν CE, ή και κάτι άλλο?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα