ΑΓΝΗ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Εμένα τώρα ήρθε το mail...από τις 8! Αλλά πάλι δεν προχωράει....έτσι θα την βγάλουμε όλη την ημέρα σήμερα;
ZesteR Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Την μέρα σίγουρα. Την καριέρα μας τη χολέρα δεν ξέρω..
lenia_s Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 καλημερα! περιπτωση κατοικιας προ του 55, στην οποια γινεται επεκταση αυτη τη στιγμη σε νεο ογκο (δεν εχει ολοκληρωθει). υπαρχει περιπτωση να μπορει να ενταχθει στο προγραμμα μονο το παλιο κτιριο; πιστευω οτι δε γινεται, αλλα θελω να ειμαι σιγουρη, για να το τεκμηριωσω στον πελατη, και να μην ερθω σε δυσκολη θεση αν τελικα αλλος μηχανικος του πει οτι γινεται..
makiskoutsas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 https://www.b2green.gr/el/post/54614/diethnis-diagonismos-gia-tin-anavathmisi-ypodomon-exoplismou-gia-tin-ylopoiisi-tis-drasis-exoikonomisi-kat-oikon-ii ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....
Louk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 lenia έτσι και αλλιώς δε νομίζω να υπάρχει χρόνος. αυτό που ρωτάς πάτνως, κοίτα ερωτοαπάντηση αρ.38
gsaraf Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Σε 3 ώρες, το μόνο που κατάφερα είναι να φτάσω στην 1η καρτέλα του 1ου πελάτη. Μόλις συμπλήρωσα ότι πρόκειται για μεμονωμένο διαμέρισμα...ΤΕΛΟΣ Πάμε πάλι από την αρχή...
MAR_PAX Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Εμένα εδώ και 3 ώρες μου κάνει επαλήθευση του κωδικού που μου έχουν στείλει στο email που δήλωσα και μου βγάζει μήνυμα : "Παρακαλώ δώστε μια έγκυρη ημερομηνία λήξης" Τι εννοεί άραγε ??? Πήρα στο τηλ του Υπουργείου και ο υπάλληλος μου απάντησε οτι δε μπορεί να μου πει γιατί ΔΕΝ εχει καταφέρει να φτάσει στη συγκεκριμένη καρτέλα ... Ε οτι και να πούμε είναι λίγο ... 2
lenia_s Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 lenia έτσι και αλλιώς δε νομίζω να υπάρχει χρόνος. αυτό που ρωτάς πάτνως, κοίτα ερωτοαπάντηση αρ.38 σ'ευχαριστω για την απαντηση, αλλα επειδη στο 38 αναφερεται κατι αλλο, μηπως εννοεις αλλο αριθμο;
Ελένη Λ. Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 "Παρακαλώ δώστε μια έγκυρη ημερομηνία λήξης"....και δεν προχωραει παρακάτω.. κανείς που το προχώρησε;; και με ποιόν τρόπο;;; refresh, refresh, refresh;;; :confused: :confused:
amadeus2000 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Εμένα εδώ και 3 ώρες μου κάνει επαλήθευση του κωδικού που μου έχουν στείλει στο email που δήλωσα και μου βγάζει μήνυμα : "Παρακαλώ δώστε μια έγκυρη ημερομηνία λήξης" Τι εννοεί άραγε ??? Πήρα στο τηλ του Υπουργείου και ο υπάλληλος μου απάντησε οτι δε μπορεί να μου πει γιατί ΔΕΝ εχει καταφέρει να φτάσει στη συγκεκριμένη καρτέλα ... Ε οτι και να πούμε είναι λίγο ... Έχει ξεφύγει κανείς απο το συγκεκριμένο "σκόπελο"΄?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα