AlexisA81 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2018 Καλημέρα σας, δε ξέρω εάν είναι το σωστό μέρος αλλά ελπίζω κάποιος από εδώ να γνωρίζει γιατί στη ΔΕΗ ο καθένας λέει και κάτι διαφορετικό. Έχουμε ένα σπίτι στο οποίο έμενε ο παππούς μου ο οποίος πέθανε με αποτέλεσμα να μείνει στη ΔΕΗ το ποσό των 1.300€. Ενώ κάποιοι στη ΔΕΗ μου είπαν πως θα κάνω απλά αίτηση για νέα παροχή κάποιοι άλλοι λένε να το πληρώσω γιατί ήταν συγγενής μου. Εγώ όταν ρωτάω τον υπάλληλο γιατί να το πληρώσω εφόσον δεν είναι στο όνομά μου, απάντηση δε παίρνω. Έψαξα να βρω όρους σύμβασης με ΔΕΗ αλλά δυστυχώς δε βρήκα τη δική του στα χαρτιά του. Μήπως γνωρίζετε πως μπορώ να κινηθώ; Υποψιάζομαι πως ο κάθε υπάλληλος λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι Ευχαριστώ
antloukidis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2018 Το σωστό είναι να πληρωθεί το χρέος από αυτούς που έκαναν αποδοχή κληρονομιάς του παππού. 1
postman Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2018 Όπως ακριβώς σας το λέει ο κύριος antloukidis! Η οφειλή του αποθανώντος στην ΔΕΗ δεν μεταβιβάζεται σε εσάς ως καινούργιο ιδιοκτήτη αλλά ως κληρονόμο! ( εφ' όσον έχετε κάνει αποδοχή). Εάν για παράδειγμα ο συγχωρεμένος όταν ήταν εν ζωή μεταβίβαζε (πουλούσε) το σπίτι και χρωστούσε στη ΔΕΗ, ο νέος ιδιοκτήτης θα έκανε σύμβαση στ' όνομά του και θα ηλεκτροδοτούσε κανονικά το ακίνητο..
AlexisA81 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2018 δε ξέρω που κολλάει νομικά αλλά αποδοχή έγινε πριν καμιά δεκαπενταριά χρόνια και το πρόβλημα είναι ότι ο λογαριασμός με τα χρέη είναι πρόσφατος. το θέμα μου δεν είναι το αν είναι σωστό ή όχι. το χρέος είναι δυσθεώρητο
pegiavass Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2018 Δηλαδή τα δεκαπέντε αυτά χρόνια έμενε κάποιος άλλος στο σπίτι; Κάποιος που χρησιμοποιούσε το ρεύμα ενώ η σύνδεση ήταν στο όνομα του αποβιώσαντος;
AlexisA81 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2018 (edited) έμενε η γιαγιά που πλήρωνε τους λογαριασμούς. πριν μας αφήσει και αυτή, άφησε τη δεη edit: έμενε με το όνομα του παππού (κακώς ή καλώς) Edited Μάρτιος 3 , 2018 by AlexisA81
bilis.kontogiorg Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2018 Γ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
AlexisA81 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2018 Γ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ???
maneni Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2018 αν και το ζητημα ειναι νομικο, ωστοσο η γιαγια εμενε στο σπιτι ως επικαρπωτης ή με δωρεαν παραχωρηση?
Arche Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2018 ποιον να πληρωνε τελικα η καυμενη η γιαγια που δεν πληρωνε τη ΔΕΗ?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα