jedi.Yannis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2019 εννοώ ότι πχ στον τοίχο πρέπει να πιάσεις το R / U του προγράμματος (που το έχεις), τα κουφώματα να είναι καλύτερα από U=3,2 κλπ. Γενικά όλα αυτά τα έχουμε, γιατί ότι κυκλοφορεί γενικά τείνει να είναι καλύτερο από τα παραπάνω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voulamitsakou_22632 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2019 11 λεπτά πριν, jedi.Yannis said: εννοώ ότι πχ στον τοίχο πρέπει να πιάσεις το R / U του προγράμματος (που το έχεις), τα κουφώματα να είναι καλύτερα από U=3,2 κλπ. Γενικά όλα αυτά τα έχουμε, γιατί ότι κυκλοφορεί γενικά τείνει να είναι καλύτερο από τα παραπάνω. Αυτό το U έγινε 3 απ΄οτι με ενημέρωσαν με ΦΕΚ . Αλλά και πάλι δύσκολο να είναι τόσο μεγάλο. Έχεις δίκιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georges81 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2019 ΚΑΛΗΜΕΡΑ εκμεταλεύομαι το νήμα ως ιδιώτης, καθώς ο μηχανικός μου βρίσκετα ιστο εξωτερικό και μέχρι να γυρίσει με έχει λούσει κρύος ιδρώτας. Έχω υπαχθεί στο πρόγραμμα και ρωτάω η δήλωση αποδοχής είναι κάτι που γίνεται ηλεκτρονικά? γιατί δν θυμάμαι να έχω υπογράψει-στείλει κάτι. πού μπορώ να δώ εάν είμαι οκ!! έχω πραγματοποιήσει αρκετές παρεμβάσεις κ εάν κάτι δν πάει καλά με το πρόγραμμα τη γ......με. Οπότε κατλαβαίνετε τν αγωνία μου. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgia S Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2019 16 λεπτά πριν, georges81 said: ΚΑΛΗΜΕΡΑ εκμεταλεύομαι το νήμα ως ιδιώτης, καθώς ο μηχανικός μου βρίσκετα ιστο εξωτερικό και μέχρι να γυρίσει με έχει λούσει κρύος ιδρώτας. Έχω υπαχθεί στο πρόγραμμα και ρωτάω η δήλωση αποδοχής είναι κάτι που γίνεται ηλεκτρονικά? γιατί δν θυμάμαι να έχω υπογράψει-στείλει κάτι. πού μπορώ να δώ εάν είμαι οκ!! έχω πραγματοποιήσει αρκετές παρεμβάσεις κ εάν κάτι δν πάει καλά με το πρόγραμμα τη γ......με. Οπότε κατλαβαίνετε τν αγωνία μου. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Μετά την Απόφαση Οριστικής υπαγωγής από το προγραμμα , ηλεκτρονικά δηλώνετε αποδοχή. Μπείτε στο exoikonomisi.ypen.gr, συνδεθείτε ως ωφελούμενος με τους κωδικούς του taxis και δείτε σε τι κατάσταση βρίσκεστε. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georges81 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2019 ευχαριστώ. είμαι σε υλοποίηση παρεμβάσεων. Άρα λογικά θα το έχει κάνει ο μηχανικός μου. Ευχαριστώ κ πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgia S Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2019 12 λεπτά πριν, georges81 said: ευχαριστώ. είμαι σε υλοποίηση παρεμβάσεων. Άρα λογικά θα το έχει κάνει ο μηχανικός μου. Ευχαριστώ κ πάλι. Σε καλό δρόμο είστε. Επομένως μην ανησυχείτε. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mechgiann Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2019 (edited) Καλησπέρα Στο έντυπο πρότασης παρεμβάσεων έχω προτείνει παράθυρα με U από 2 έως 3 δηλαδή κατηγορία 1.Α1 (Ι) Βάσει πιστοποιητικών ενεργειακών χαρακτηριστικών τα παράθυρα τελικά είναι μερικά με 2<U<3 και μερικά με U<2 Στο έντυπο καταγραφής θα πρέπει να τα μοιράσω στις κατηγορίες 1.Α1 (Ι) και 1.Α1 (ΙΙ) ? Edited Ιανουάριος 23 , 2019 by mechgiann Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamgar Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2019 1 ώρα πριν, mechgiann said: Καλησπέρα Στο έντυπο πρότασης παρεμβάσεων έχω προτείνει παράθυρα με U από 2 έως 3 δηλαδή κατηγορία 1.Α1 (Ι) Βάσει πιστοποιητικών ενεργειακών χαρακτηριστικών τα παράθυρα τελικά είναι μερικά με 2<U<3 και μερικά με U<2 Στο έντυπο καταγραφής θα πρέπει να τα μοιράσω στις κατηγορίες 1.Α1 (Ι) και 1.Α1 (ΙΙ) ? Ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mechgiann Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2019 Στο τιμολόγιο που κόπηκε δεν τα διαχωρίζει σε παράθυρα με U<2 και παράθυρα με 2<U<3. Υπάρχει το συνολικό ποσό για όλα. Είναι πρόβλημα αυτό? Θα πρέπει να υπολογίσω μόνος το ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε υποκατηγορία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lloyd Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2019 @mechgiann Το ίδιο μου έτυχε σε έναν πελάτη, το ένα από τα πέντε κουφώματα βάση πιστοποιητικού να βγαίνει U=1,9. Το τιμολόγιο εννοείται είναι ένα. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα πώς θα το αντιμετωπίσω. Μάλλον το τυπικά σωστό είναι να γίνουν δύο εγγραφές στα κουφώματα όπως και εσύ αναφέρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα