gkostis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2018 έχω και εγώ τέτοια περίπτωση χρειάζεται ανάκληση με υ.δ του ιδιοκτήτη της κατοικίας υπάρχουν οδηγίες στο https://www.buildingcert.gr/files/revoke_manual.pdf Ναι λέει όμως ότι απαιτείται ΥΔ του κατόχου του ΠΕΑ, στην προκειμένη περίπτωση δηλαδή της τράπεζας, και όχι του ιδιοκτήτη!... εκτός κι εγώ στον "κατά το νόμο υπόχρεο" δηλώσω τον ιδιοκτήτη κι όχι τον τωρινό κάτοχο (την τράπεζα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xar Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2018 (edited) θεωρώ ότι ο κάτοχος εννοείται με την έννοια της ιδιοκτησίας όχι της κατοχής, σε ποιανού χέρια είναι εγώ αυτό έγραψα στην υ.δ. Η ανάκληση αιτείται διότι το ......../2014 Π.Ε.Α. εκδόθηκε με το παλιό λογισμικό ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ v1.29 ώστε να αντικατασταθεί από νέο Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βάση του αναθεωρημένου ΚΕΝΑΚ με το ισχύον λογισμικό ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ v1.31 προκειμένω για την ένταξη της μονοκατοικίας στο «Πρόγραμμα Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ». Edited Μάρτιος 14 , 2018 by xar Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkostis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2018 (edited) θεωρώ ότι ο κάτοχος εννοείται με την έννοια της ιδιοκτησίας όχι της κατοχής, σε ποιανού χέρια είναι εγώ αυτό έγραψα στην υ.δ. Η ανάκληση αιτείται διότι το ......../2014 Π.Ε.Α. εκδόθηκε με το παλιό λογισμικό ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ v1.29 ώστε να αντικατασταθεί από νέο Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βάση του αναθεωρημένου ΚΕΝΑΚ με το ισχύον λογισμικό ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ v1.31 προκειμένω για την ένταξη της μονοκατοικίας στο «Πρόγραμμα Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ». Δηλαδή ΥΔ υπέγραψες εσύ; ώς κάτοχος με την έννοια ότι εσύ το συνέταξες; Edited Μάρτιος 15 , 2018 by gkostis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astrolavos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 Τελικά με τις εισφορές υπέρ ΤΕΕ που βγάζει το σύστημα αμοιβών τι κάνουμε? Μιας και προχωρήσατε οι περισσότεροι και εκδώσατε ΠΕΑ. Τελικά με εντολή πληρωμής το κάνατε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 όχι, εγω με κατάθεση στον όψεως απευθειας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astrolavos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 (edited) ο λογαριασμός αυτός πρέπει να ταυτίζεται με αυτόν που θα δηλώσουμε στο σύστημα? Edited Μάρτιος 18 , 2018 by Astrolavos Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiliosa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 Και εγώ το ίδιο πράττω μόνο κατάθεση στον όψεως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astrolavos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 Για το ΠΕΑ πως θα το κόψουμε επί πιστώσει? Η απόδειξη παροχής υπηρεσιών γράφει έλαβε. Μήπως χρησιμοποιούμε κάποιο άλλο παραστατικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 (edited) Χρησιμοποιείς άλλο έντυπο? Edited Μάρτιος 18 , 2018 by Faethon11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astrolavos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 Εφόσον θα εξοφληθεί την ίδια μέρα, είναι υποχρεωτικό να κοπεί επί πίστωσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα