kgavr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2018 Καλησπέρα σας. θα ηθελα την γνωμη σας για μια αδεια λειτουργιας κομμωτηρίου-κουρειου. Στην διαδικασια γνωστοποίησης μου ζηταει θεωρητικο πληθυσμο.Στις αντιστοιχες εγκυκλιους που πηγα δεν μπορω να βρω με ποιον συντελεστη διαιρω την επιφανεια γιατι δεν μπορω να βρω που να καταταξω το κουρειο-κομμωτηριο!! Το κατάστημα βρισκεται σε ισογειο κ από πανω κατοικια.Ωφελιμη επιφανεια 29 τετραγωνικα. Οι γνωσεις σας κ οι εμπειριες σας ευπρόσδεκτες!! Σας ευχαριστω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apthan Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2018 Εγώ σε ένα που ασχολήθηκα πρόσφατα (Δεκέμβριο 2017) για μικτή επιφάνεια 24,20 τμ και καθαρή 19,00 τμ υπολόγισα θεωρητικό πληθυσμό 19,00 τμ / 1,40 τμ/άτομα = 13,57 = 14 άτομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μανια Παπαγιαννη Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2018 On 21/2/2018 at 6:46 ΜΜ, apthan said: Εγώ σε ένα που ασχολήθηκα πρόσφατα (Δεκέμβριο 2017) για μικτή επιφάνεια 24,20 τμ και καθαρή 19,00 τμ υπολόγισα θεωρητικό πληθυσμό 19,00 τμ / 1,40 τμ/άτομα = 13,57 = 14 άτομα. Για τα κομμωτηρια ο θεωρητικος πληθυσμος βρισκεται διαιρωντας με το 6!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DennisTheMenace Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2018 Καλημέρα σας, Έχω αντίστοιχη περίπτωση κουρείου. Καμιά ιδέα για το πως υπολογίζεται ο θεωρητικός πλυθησμός και από που προκύπτει ο συντελεστής με τον οποίο διαιρούμε τα τετραγωνικά; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
maneni Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2018 (edited) νομιζω οτι αναφερεται σαφεστατα στο αρθρο 9 του ΠΔ71. ΥΓ νομιζω οτι πλεον πρεπει να αναφερουμε τις νεες διαταξεις που οσονουπω θα εφαρμοστουν Edited Μάιος 24 , 2018 by maneni Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar85 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2023 On 4/5/2018 at 9:11 ΜΜ, Μανια Παπαγιαννη said: Για τα κομμωτηρια ο θεωρητικος πληθυσμος βρισκεται διαιρωντας με το 6!!!!!!!! Ο υπολογισμος στο ΦΕΚ λεει γίνεται με το μεικτο εμβαδόν, σωστα; Δλδ στην περίπτωση αυτή 24,20/6 ατομα...σωστα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φινέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2023 @mar85 όχι, πρέπει να χρησιμοποιήσεις την ωφέλιμη (καθαρή) επιφάνεια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα