giabritsos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 Εγώ πάντως δουλεύω αντιστάθμιση ...στη Daikin .πειραξα την καμπυλη και την έχω 27 ως 36 βαθμούς για εξωτερικές θερμοκρασίες -10 ως 10.οι λογαριασμοί ΔΕΗ που ήρθαν με άφησαν με το στόμα ανοιχτό (χαμηλοί ).αυτες τις μέρες με 4 βαθμούς απόγευμα παράδειγμα η αντλία ήταν στους 30 νερά προσαγωγής . Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giotis T Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 Εγώ πάντως δουλεύω αντιστάθμιση ...στη Daikin .πειραξα την καμπυλη και την έχω 27 ως 36 βαθμούς για εξωτερικές θερμοκρασίες -10 ως 10.οι λογαριασμοί ΔΕΗ που ήρθαν με άφησαν με το στόμα ανοιχτό (χαμηλοί ).αυτες τις μέρες με 4 βαθμούς απόγευμα παράδειγμα η αντλία ήταν στους 30 νερά προσαγωγής . Sent from my iPhone using Tapatalk Η αντιστάθμιση... Συμφωνώ. Φαντάζομαι χρειάζεται ειδικός να το κάνει έτσι; ΄Η μπορεί κι ένας μέσος χρήστης που έχει όμως γενικές δυνατότητες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giabritsos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 Μόνος το έκανα .. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giotis T Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 Μόνος το έκανα .. Sent from my iPhone using Tapatalk Δε φαίνεται να είναι τόσο απλό πάντως.. Συμβουλεύτηκες κάποιο εγχειρίδιο ή ασφαλή οδηγό; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giotis T Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 Εγώ πάντως δουλεύω αντιστάθμιση ...στη Daikin .πειραξα την καμπυλη και την έχω 27 ως 36 βαθμούς για εξωτερικές θερμοκρασίες -10 ως 10.οι λογαριασμοί ΔΕΗ που ήρθαν με άφησαν με το στόμα ανοιχτό (χαμηλοί ).αυτες τις μέρες με 4 βαθμούς απόγευμα παράδειγμα η αντλία ήταν στους 30 νερά προσαγωγής . Sent from my iPhone using Tapatalk Επίσης, χωρίς να σε ζαλίζω: οι 27-36 βαθμοί που αναφέρεις αφορούν το νερό, και σε ποια φάση του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giabritsos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 (edited) Επίσης, χωρίς να σε ζαλίζω: οι 27-36 βαθμοί που αναφέρεις αφορούν το νερό, και σε ποια φάση του;Καμπύλη είναι ...κανε ένα διάγραμμα και φτιάξε την καμπύλη να δεις Sent from my iPhone using Tapatalk Edited Φεβρουάριος 19 , 2018 by giabritsos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giotis T Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 Καμπύλη είναι ...κανε ένα διάγραμμα και φτιάξε την καμπύλη να δεις Sent from my iPhone using Tapatalk Επειδή δεν το κατέχω, γι αυτό σε ρώτησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giabritsos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 Επειδή δεν το κατέχω, γι αυτό σε ρώτησα. Η καμπύλη υπάρχει έτοιμη μέσα στις ρυθμίσεις εσυ απλά μεταβάλεις τις τιμές της όπως εσυ θες ...τις τιμές θα καταλάβεις πως σε βολεύει εμπειρικά με τον καιρό ..η συζητα το με τον εγκαταστατη ... Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giotis T Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 Η καμπύλη υπάρχει έτοιμη μέσα στις ρυθμίσεις εσυ απλά μεταβάλεις τις τιμές της όπως εσυ θες ...τις τιμές θα καταλάβεις πως σε βολεύει εμπειρικά με τον καιρό ..η συζητα το με τον εγκαταστατη ... Sent from my iPhone using Tapatalk Θα το ψάξω, ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giotis T Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2018 Αν και δε ξέρω ακόμη τη θερμοκρασία του νερού προσαρμογής μου (ο ρυθμιστής του είναι στην ένδειξη "αυτόματο"), ξέρω όμως πως δεν είναι πολύ ζεστό, επεξεργάζομαι ήδη τέσσερα σενάρια: 1) να αφήσω την αντλία να λειτουργεί πρωί-βράδυ ζητώντας στους θερμοστάτες χώρου 21,5 βαθμούς, 2) να προγραμματίσω την αντλία να λειτουργήσει 2-8πμ (νυχτερινό) και 3-11μμ (νυχτερινό και κανονικο τιμολόγιο), ζητώντας στους θερμοστάτες χώρου πάλι 21,5 βαθμούς, 3ο και 4ο σενάριο αντίστοιχα με τα πρώτα δύο, αλλά ζητώντας στους θερμοστάτες χώρου 25 βαθμούς (που εκτιμώ πως η θερμοκρασία νερού προσαγωγής που έχω δε θα τους "πιάσει"). Κάποια έμπειρη συμβουλή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα