bilis.kontogiorg Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2018 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2018 (edited) Όλα ωραία όλα σωστά το θεμα όμως είναι τι κάνεις εάν υπάρχει θέμα οικονομικο?? Το αφήνεις έτσι δεν κάνεις τίποτα και μένεις με την στεγανωποιηση που ήδη έχει γίνει?? Κ συνεχίζεις να καις ξυλα?? Κ να κάνεις διακανονισμους με την ΔΕΗ?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited Μάρτιος 15 , 2018 by bilis.kontogiorg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2018 (edited) β. οι κλισεις απορροής ενός δώματος (απ'οτι κατάλαβα ακόμη δεν βγάλατε άκρη αν υπάρχουν ή όχι) είναι "εκ των ων ου ανευ". Στο #23 και #34 ο ιδιώτης αναφέρει στρώση κλίσεων. Στο #36 ζητά λύση "εάν η πλάκα είναι εντάξει". Στο #43 ο ιδιώτης αναφέρει τοποθέτηση όπως ήταν η πλάκα (χωρίς να διευκρινίζει αν τοποθετήθηκαν εξαρχής). Στο #33 1ος συνάδελφος φαίνεται να μην πρότεινε στρώση κλίσεων (καθώς μπορεί να υπήρχαν) και στο #48 2ος συνάδελφος φαίνεται να είδε την πλάκα μετά τις παροτρύνσεις και να πρότεινε τη συνέχεια της μόνωσης. Συμφωνώ pirsogianni. Όχι δεν γνωρίζουμε απολύτως. Στο #45 φαίνεται βέβαια το σκεπτικό (θεωρώ απίθανο να μην έχει αρχική πρόνοια κλίσεων) και με βάση το παραπάνω 2 συνάδελφοι πρότειναν. Προσωπικά γι αυτό δεν απαντάω απολύτως (ούτε εξαρχής ξήλωσε, ούτε εξαρχής όλα καλά) και όλες οι απαντήσεις είναι εάν ναι...τότε... και καλό θα ήταν να το δει από κοντά μηχανικός. Edited Μάρτιος 15 , 2018 by Sw0rdf1sh Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilis.kontogiorg Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2018 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2018 Σας ευχαριστώ όλους... Έχετε όλοι δίκιο λόγω επαγγελματος, εγώ ομως που είμαι άσχετος κ οικονομικά δύσκολα σκέφτομαι πως μπορώ να κάνω κάτι μόνος για να γλυτώσω ρεύμα κ ξυλα.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα