Myiannis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 Συνάδελφοι, σε μια παρόμια περίπτωση ενός παλιού κτιρίου, που όμως έγινε αλλαγή χρήσης με καινούρια άδεια τώρα για να γίνει ζαχαροπλαστείο, βάσει ποιας διάταξης δουλεύουμε? Ευχαριστώ
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω σίγουρα, αλλά επειδή η ΠΥ της πόλης μου και ειδικά το τμήμα της πυρασφάλειας είναι πολύ εξυπηρετικοί, με ένα τηλέφωνο μου λύνουν πάντα τέτοιου είδους απορίες... Πάντως η πρώτη ερώτηση που μου κάνουν πάντα είναι το πότε είναι η οικοδομική άδεια του κτιρίου αν αυτό λέει κάτι...
Lightning04 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2022 Καλησπέρα συνάδελφοι, Και εγω σαν νεα στον κλάδο κάνω την πρώτη μου μελέτη για ενα ζαχαροπλαστείο. Είναι οικοδομική άδεια του 2003 οποτε παει με το 71/88. Το ισόγειο (65τμ) θα ειναι το παρασκευαστήριο και πώληση γλυκών με τραπεζάκια στην εξωτερική αυλή του καταστήματος. Το υπόγειο έχει τις τουαλέτες και αποθήκη (70τμ). Επειδή τα τραπέζια ειναι σε εξωτερικό χώρο μου είπαν οτι παει σαν κατάστημα. Ξέρω οτι πρέπει να μπουν φώτα ασφαλείας στο υπόγειο και ισόγειο και 2 πυροσβεστήρες σε κάθε όροφο. Σωστά μέχρι εδω; Χρειάζεται και πυροσβεστική φωλιά σε κάθε όροφο; Διαβάζοντας τον κανονισμό νομίζω πως οχι αλλα θα ηθελα και μια γνώμη. Επίσεις, το ζαχαροπλαστείο δεν θα κανει χρήση υγραερίου.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα