tsx Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2018 Από 5 Σεπτεμβρίου δεν έχει ελεγχθεί ακόμη.
JIOJIO Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2018 On 10/10/2018 at 7:36 ΠΜ, tsx said: Αν και είναι άσχετο το ποια τράπεζα είναι, καθώς οι εντολές έρχονται από το ΕΤΕΑΝ, μιλάμε για Εθνική και Συνεταιριστική Ηπείρου Να ρωτήσω κάτι.. Σύμφωνα με τις εκταμιεύσεις που έχουν ήδη γίνει στους συγκεκριμένους πελάτες σας, φαίνεται ότι πάμε με προτεραιότητα σύμφωνα με αριθμό πρωτοκόλλου ή αλφαβητικά ή δεν έχουν συνοχή οι εκταμιεύσεις έτσι όπως έχουν γίνει? Ευχαριστώ
tsx Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2018 (edited) Δεν θα έλεγα πως πάνε με προτεραιότητα. Μέσα σε 2-3 μέρες έστειλα πολλές αιτήσεις για προκαταβολή, αλλά μόνο οι δύο από αυτές εκταμιεύτηκαν. Μαζί τους και μία που "έφυγε" για προκαταβολές αρκετές μέρες αργότερα. Edited Οκτώβριος 15 , 2018 by tsx
gedoris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2018 31/10 έκλεισα φάκελο με ιδία κεφάλαια, πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και μου είπε η κοπέλα ότι ο οδηγός λέει 2 μήνες... Θα δούμε.. Όπως είναι φυσικό, ακόμη τίποτε, περιμένω.
lamgar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2018 3 ώρες πριν, gedoris said: 31/10 έκλεισα φάκελο με ιδία κεφάλαια, πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και μου είπε η κοπέλα ότι ο οδηγός λέει 2 μήνες... Θα δούμε.. Όπως είναι φυσικό, ακόμη τίποτε, περιμένω. Εγώ πάντως τον έχω κλείσει 19 Σεπτέμβρη. Ακόμη ελέγχεται...... Και το δίμηνο ολοκληρώνεται σε 4 μέρες.
Maria Electrical Engineer Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2018 (edited) Καλημέρα! Όταν κλείνετε το πρόγραμμα υποβάλλετε την πρώτη πιστοποίηση ολοκλήρωση της διαδικασίας. Στη συνέχεια, αναμένετε το τελικό ok από το Υπουργείο, υποβάλλεται η δεύτερη και τελική πιστοποίηση ολοκλήρωσης του έργου και από τότε αρχίζει να μετράει το 2μηνο (οδηγός σελ. 53-54). Edited Νοέμβριος 16 , 2018 by Maria Electrical Engineer
gedoris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2018 Σελίδα 53 του Οδηγού λέει "Η καταβολή της επιχορήγησης και η εκταμίευση του συνολικού ποσού του δανείου ολοκληρώνεται εντός χρονικού διαστήματος δύο (2) μηνών από την ημερομηνία υποβολής της δήλωσης πιστοποίησης για την ολοκλήρωση του έργου". Δήλωση πιστοποίησης ονομάζει ο οδηγός αυτή που κατατίθεται από τον Ωφελούμενο, όχι του Προγράμματος (αυτή την ονομάζει "απόφαση ολοκλήρωσης" στη σελίδα 52). Άρα συνεχίζω να πιστεύω ότι το 2μηνο μετράει από το κλείσιμο φακέλου από τον Ωφελούμενο
jedi.Yannis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2018 Όντως η δήλωση πιστοποίησης είναι το πρώτο βήμα που κάνει ο ωφελούμενος. Όλα τα υπόλοιπα μέχρι την εκταμίευση πρέπει να γίνουν σε 2 μήνες, κατά τον οδηγό. Υποθέτω αν προκύψουν απαιτούμενες διορθώσεις το δίμηνο ξεκινάει από την αρχή, ή αναστέλλεται μέχρι να γίνουν και συνεχίζει μετά. Τώρα "πόσο κρατάνε" οι δύο μήνες..... θα δούμε.
gedoris Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2018 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2018 Τελικά υπάρχει κάποιος (με ιδία κεφάλαια) που να έχει εκταμιευτεί το ποσό της επιδότησης? Ξέρουμε κατά πόσον το 2μηνο που λέει ο οδηγός για την πληρωμή ισχύει? 1
gedoris Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2019 Υπάρχει τελικά κάποιος που να έχει πληρωθεί με αίτηση με ιδία κεφάλαια? Έχω ολοκληρώσει την αίτηση (κατάσταση 8.α ολοκληρωμένες παρεμβάσεις - σε διενέργεια ελέγχου) από τις 31/10/2018 και έχει "κολλήσει" εκεί.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα