DIMITKLADO Δημοσιεύτηκε July 12, 2019 at 09:41 πμ Δημοσιεύτηκε July 12, 2019 at 09:41 πμ Καλημέρα συνάδελφοι! Έχει προχωρήσει κάποιος συνάδελφος σε ανάκληση του Α ΠΕΑ για διόρθωση της διεύθυνσης του κτιρίου μετά την απόφαση υπαγωγής στο ΕΚΟ ΙΙ και έχει ολοκληρώσει κανονικά την εκταμίευση του προγράμματος? Έχει υλοποίηθεί το έργο και δεν έχει εκδοθεί το Β ΠΕΑ ακόμη. Μετά την απόφαση υπαγωγής και αφού εντοπίστηκε το πρόβλημα με την διεύθυνση (είναι γωνιακό το κτίριο και περάστηκε το νούμερο της διεύθυνσης εισόδου στην οδό που δεν είναι η είσοδος δυστυχώς) και μετά από επικοινωνία με το buildingcert οπου μου είπαν να κάνω ανάκληση, προσπαθώ μήνες τώρα με εμειλ και τηλέφωνα να επικοινωνίσω με το ΕΚΟ ΙΙ για επιβεβαίωση της ανάγκης ανάκλησης ,μετά από προτροπή από το ΥΠΕΚΑ, και δεν έχω πάρει καμία απάντηση. Εν τω μεταξύ το έργο υλοποιήθηκε. Στον οδηγό δεν καλύπτει το θέμα της ανάκλησης , μόνο στην ερωτοαπάντηση 15 όπου αναφέρει ανάκληση για αλλαγή παρεμβάσεων μόνο πριν την οριστικοποίηση της αίτησης. Έκανα αίτημα ανάκλησης και πριν το προχωρήσω με έχουν ζώσει τα φίδια μήπως ανακληθεί και η υπαγωγή στο πρόγραμμα ... Κάποια βοήθεια??
zch Δημοσιεύτηκε July 12, 2019 at 11:27 πμ Δημοσιεύτηκε July 12, 2019 at 11:27 πμ http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=785&sni[524]=6429&language=el-GR Καλό καλοκαίρι να έχετε παιδιά! 1
nick_61 Δημοσιεύτηκε July 12, 2019 at 11:46 πμ Δημοσιεύτηκε July 12, 2019 at 11:46 πμ (edited) Καληνύχτα Κεμάλ, αυτό το...... μπ..@$*^..λο δεν θα αλλάξει ποτέ !!!😢 Edited July 12, 2019 at 11:47 πμ by nick_61 1
katrmp Δημοσιεύτηκε July 12, 2019 at 11:55 πμ Δημοσιεύτηκε July 12, 2019 at 11:55 πμ (edited) παιδια δεν ήταν λογικό να ανοίξει. Εγω πιστεύω και η κυβέρνηση να μην άλλαζε πάλι θα δινόταν μιά παράταση απο την προηγούμενη. Και καλά θα έκανε και η προηγούμενη κυβέρνηση, δεν θα ήταν κατακριτέο. Δεν είναι κακό, διότι όλοι ξέρετε ότι τώρα που ανακοινώθηκε ότι άνοιξε, τώρα μάς πήραν τηλέφωνα δυστυχώς, ενώ υπήρχαν τόσες και τόσες ανακοινώσεις τους προηγούμενους μήνες και διαβεβαιώσεις ότι ΘΑ ανοίξει. Ο Ελληνας περιμένει να το δεί και αντε να καταλάβει μετά ότι αυτο δεν γίνεται αυθημερόν. Με την αναδουλειά που μάς δέρνει δεν είναι κακό. Εστω και 250Ε ακόμα για μένα είναι πολύ σημαντικά όταν με δυσκολία δεν βγαίνουν ούτε τα βασικά. Edited July 12, 2019 at 11:57 πμ by katrmp 1
GriGaS Δημοσιεύτηκε July 12, 2019 at 12:05 μμ Δημοσιεύτηκε July 12, 2019 at 12:05 μμ On 6/6/2019 at 8:41 ΠΜ, GriGaS said: Σιγα μην ανοίξει νέο εξοικονομώ 5 μέρες μετά τις εκλογές Το ξερες.. Το παιξες; 2
dadabook Δημοσιεύτηκε July 12, 2019 at 12:34 μμ Δημοσιεύτηκε July 12, 2019 at 12:34 μμ Συγγνώμη που διακόπτω τη ροή της συζήτησης. Μία ερώτηση για το Π/Σ .Στο Π/Σ έχει πεδίο για συμπλήρωση ''επιφάνεια κ.χ επιπλέον της Ο.Α για την οποία έχει γίνει τακτοποίηση''. Στην περίπτωση μου,υπάρχει τακτοποίηση διαμερίσματος (Ν.4178) που αναφέρει επιπλέον τακτοποιημένη επιφάνεια κ.χ. 3,51 τ.μ. ,ωστόσο αυτά τα τ.μ. δεν αφορούν την οριζόντια ιδιοκτησία για την οποία θα γίνει αίτηση, αλλά την απόληξη του κλιμακοστασίου που χτίστηκε μεγαλύτερη,και ούτε δηλώνονται στο Ε9. Αυτά λοιπόν τα τ.μ. είναι δυνατόν να πρέπει να δηλωθούν στο σε αυτό το πεδίο?
katerina_ser Δημοσιεύτηκε July 12, 2019 at 01:00 μμ Δημοσιεύτηκε July 12, 2019 at 01:00 μμ 3 ώρες πριν, DIMITKLADO said: Καλημέρα συνάδελφοι! Έχει προχωρήσει κάποιος συνάδελφος σε ανάκληση του Α ΠΕΑ για διόρθωση της διεύθυνσης του κτιρίου μετά την απόφαση υπαγωγής στο ΕΚΟ ΙΙ και έχει ολοκληρώσει κανονικά την εκταμίευση του προγράμματος? Έχει υλοποίηθεί το έργο και δεν έχει εκδοθεί το Β ΠΕΑ ακόμη. Μετά την απόφαση υπαγωγής και αφού εντοπίστηκε το πρόβλημα με την διεύθυνση (είναι γωνιακό το κτίριο και περάστηκε το νούμερο της διεύθυνσης εισόδου στην οδό που δεν είναι η είσοδος δυστυχώς) και μετά από επικοινωνία με το buildingcert οπου μου είπαν να κάνω ανάκληση, προσπαθώ μήνες τώρα με εμειλ και τηλέφωνα να επικοινωνίσω με το ΕΚΟ ΙΙ για επιβεβαίωση της ανάγκης ανάκλησης ,μετά από προτροπή από το ΥΠΕΚΑ, και δεν έχω πάρει καμία απάντηση. Εν τω μεταξύ το έργο υλοποιήθηκε. Στον οδηγό δεν καλύπτει το θέμα της ανάκλησης , μόνο στην ερωτοαπάντηση 15 όπου αναφέρει ανάκληση για αλλαγή παρεμβάσεων μόνο πριν την οριστικοποίηση της αίτησης. Έκανα αίτημα ανάκλησης και πριν το προχωρήσω με έχουν ζώσει τα φίδια μήπως ανακληθεί και η υπαγωγή στο πρόγραμμα ... Κάποια βοήθεια?? Σε αντίστοιχη περίπτωση προχώρησα χωρίς ανάκληση του Α' ΠΕΑ, απλώς στο τέλος, στην καρτέλα Δικαιολογητικά ανήρτησα μια Υ.Δ. όπου ανάφερω ότι στο Α' ΠΕΑ καταχωρήθηκε λάθος η διεύθυνση, καθώς και Βεβαίωση Ταυτοποίησης Ακινήτου από το Δήμο με τη σωστή διεύθυνση. Η συγκεκριμένη αίτηση έχει ελεγχθεί επιτυχώς και έχει δοθεί εντολή για τελική εκταμίευση. 1
katrmp Δημοσιεύτηκε July 12, 2019 at 01:07 μμ Δημοσιεύτηκε July 12, 2019 at 01:07 μμ να ρωτήσω κάτι 1.Οταν στην επιλογή πατάς ότι δεν ταυτίζεται η ακριβής διεύθυνση με τα νομιμοποιητικα έγγραφα (διότι π.χ στην άδεια μπορεί να μην γράφεται ο αριθμος της διευθυνσης σε γωνιακό ακινητο) , τότε σου ζητά να ανεβάσεις βεβαιωση του δήμου? 2.Αν την ανεβάσεις είσαι οκ ή σε πάει αυτόματα σε ειδική κατάσταση? 3.Αν ανεβάσεις την βεβαιωση απο τον δήμο , τότε δεν απαιτούνται και αλλαγές στα νομιμοποιητικά έγγραφα? δηλαδή αν μια οδο δεν είχε όνομα και τώρα έχει, παίρνεις βεβαιωση απο τον δήμο και ξέμπλεξες? ή πρέπει να αλλάξει και το Ε9 από εκει που έλεγε ανωνυμος?
yian Δημοσιεύτηκε July 12, 2019 at 01:07 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε July 12, 2019 at 01:07 μμ Τουλάχιστον μαζί με την παράταση να απλωσουν και λίγο τα διαστήματα για τα οποία θα είναι ανοικτή η κάθε περιφέρεια.
d1m1tr1s Δημοσιεύτηκε July 12, 2019 at 01:18 μμ Δημοσιεύτηκε July 12, 2019 at 01:18 μμ 8 λεπτά πριν, yian said: Τουλάχιστον μαζί με την παράταση να απλωσουν και λίγο τα διαστήματα για τα οποία θα είναι ανοικτή η κάθε περιφέρεια. Η κάθε Περιφέρεια κλείνει όταν εξαντλούνται τα ποσά που της αναλογούν. Δεν υπάρχει άλλος περιορισμός.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα