ΜΑΡΙΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Μόλις τώρα, Bill22 said: Έμενα μου βγάζει αυτό το μήνυμα τώρα H έναρξη ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων θα ενεργοποιηθεί διαδοχικά ανά ομάδα Περιφερειών από τις 16/9/2019. Η δημιουργία νέας αίτησης είναι εφικτή μόνο για αιτήσεις όπου το ακίνητο ανήκει σε κάποια από τις ενεργές περιφέρειες. Η επιλογή περιφέρειας που γίνεται κατά την δημιουργία νέας αίτησης δεν μπορεί να τροποποιηθεί αργότερα. και μενα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dadabook Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 1 λεπτό πριν, Bill22 said: Έμενα μου βγάζει αυτό το μήνυμα τώρα H έναρξη ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων θα ενεργοποιηθεί διαδοχικά ανά ομάδα Περιφερειών από τις 16/9/2019. Η δημιουργία νέας αίτησης είναι εφικτή μόνο για αιτήσεις όπου το ακίνητο ανήκει σε κάποια από τις ενεργές περιφέρειες. Η επιλογή περιφέρειας που γίνεται κατά την δημιουργία νέας αίτησης δεν μπορεί να τροποποιηθεί αργότερα. Και σε μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Το ίδιο και εδώ.....έκλεισε η περιφέρεια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkourt Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 επίσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnikol Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 (edited) Το ίδιο Edited Σεπτέμβριος 16 , 2019 by emnikol Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Ηρεμία. Και πέρυσι τα ίδια είχαν γίνει. Δεν κλείνουν οι περιφέρειες τόσο γρήγορα. Θα ξανανοίξει πιο αργά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ektor Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Και πριν το έλεγε αυτό νομίζω απλά τώρα δε βγάζει από κάτω εκείνο το drop menu για την επιλογή της περιφέρειας Link to comment Share on other sites More sharing options...
galanosenergy Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Αυτο ηταν και για φετος . Αντε και του χρονου. Ηρθε η ωρα των τηλεφωνων απο πελατες. Ο κ.Γιαννης μπηκε εγω γιατι??????φτου και απο την αρχη. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobostas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Παρωδία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nzerman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Είχε δίκιο ένας συνάδελφος που έλεγε από Δευτέρα θα ξεκινήσω να κάνω ΠΕΑ και μέσα στην εβδομάδα την υποβολή. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα