maneni Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 τελικά κατάφερα και ολοκλήρωσα..... ααααααααααααα...... Θέλει λίγο υπομονή....
xar Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 επανήλθε κανονικά, εγώ τις ολοκλήρωσα όλες μου έβγαλε 2 με ειδική περίπτωση που είναι ενοικιαζόμενες προθεσμίες και 1 που πήγε σε προθεσμία δανειοδότησης αλλά τι κάνουμε τώρα; πέρυσι δηλώναμε εγγυητές και στοιχεία δανείου!
didroug Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 1 ώρα πριν, dimla said: Συνάδελφοι, στο πεδίο "Δήλωση Στοιχείων Ακινήτων (σύμφωνα με το τελευταίο εν ισχύ Ε9)" μου εμφανίζει το μήνυμα "Τα στοιχεία δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την ΑΑΔΕ" ενώ έχω τσεκάρει 50 φορές ότι τα καταχωρώ σωστά. Τί μπορεί να φταίει? εμενα το κάνει αυτό με τον αριθμό παροχή ςΔΕΗ που τον κάνω copy paste
Calibrator Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 (edited) 13 λεπτά πριν, klopka said: Συνάδελφοι, στο πεδίο "Δήλωση Στοιχείων Ακινήτων (σύμφωνα με το τελευταίο εν ισχύ Ε9)" μου εμφανίζει το μήνυμα "Τα στοιχεία δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την ΑΑΔΕ" ενώ έχω τσεκάρει 50 φορές ότι τα καταχωρώ σωστά. Τί μπορεί να φταίει? Δήλωσε στα στοιχεία συγκυρίων ΚΑΙ αυτόν που κάνει την αίτηση Edited Σεπτέμβριος 16 , 2019 by Calibrator
Νίκη_1983 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 (edited) Πάλι κόλλησε.... Πάλι μας έχουν σαν τους ........ να περιμένουμε... Edited Σεπτέμβριος 16 , 2019 by Νίκη_1983
klopka Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 1 λεπτό πριν, Calibrator said: Δήλωσε στα στοιχεία συγκυρίων ΚΑΙ αυτόν που κάνει την αίτηση δεν ακυρωνεται?
christos1980 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Βαζοντας τους δυο συγκυριους με σωστα ΑΦΜ και ΑΤΑΚ (ψιλη κυριοτητα και επικαρπια) δεν τα δεχεται... Λαθος στη διασταυρωση στοιχείων λόγω του server ή παιζει κατι αλλο;; Αιτηση κανει ο επικαρπωτης και μεσα μενει ο ψιλος κυριος
dimla Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 2 λεπτά πριν, Calibrator said: Δήλωσε στα στοιχεία συγκυρίων ΚΑΙ αυτόν που κάνει την αίτηση Το έχω κάνει. το θέμα είναι πως υπαρχει λάθος με έναν συγκύριο (έχει δηλώσει πλήρη κυριότητα αντί για ψιλή) και "κλωτσάει" και σε εκείνη την καρτέλα. Παίζει για αυτό να "κλωτσάει¨και στην προγούμενη καρτέλα?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα