Dimitris! Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 (edited) xaxa μεχρι και το b2green φρακαρε εχω ξεκινησει 2 αιτησεις τις οποιες τις εχω γραψει απο 5 φορες την καθεμια και παντα στην αποθηκευση κολλαει Edited Σεπτέμβριος 16 , 2019 by Dimitris! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
coulis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 2 λεπτά πριν, Dimitris! said: xaxa μεχρι και το b2green φρακαρε Συνδεει το Υπεν, τα καλωδια στους σερβερς του b2green 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nzerman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Κάποτε στην Μπανανολάνδη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve aris Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Είναι προσβλητικό και υποτιμητικό για όλους μας............. Ο κος Στασινός με το ΤΕΕ του που βρίσκεται? Ξέχασα είναι ημέτερος πλέον.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hondajim Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 (edited) Τελικά με την Ήπειρο δεν ξέρει κανείς τι γίνεται? Τελείωσαν οι πόροι ή έχει κολλήσει? Edited Σεπτέμβριος 16 , 2019 by hondajim Link to comment Share on other sites More sharing options...
gountas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Τελικά..μας τελείωσαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ektor Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Για ΚΜ μόλις ολοκλήρωσα αίτηση και μου έβγαλε μήνυμα θα ειδοποιηθείτε αν υπάρξουν πόροι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Ήπειρο τελείωσαν οι πόροι Link to comment Share on other sites More sharing options...
gountas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Μόλις τώρα, ektor said: Για ΚΜ μόλις ολοκλήρωσα αίτηση και μου έβγαλε μήνυμα θα ειδοποιηθείτε αν υπάρξουν πόροι.. παρομοιως...εδώ και πού ώρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoras! Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 "τα στοιχεια δεν εχουν επιβεβαιωθει απο την ααδε" έχετε ιδέα τι να τσεκάρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα